JAVNO BIRALA MISTERA POLITIKE, PA ŠOKIRALA TVITER: Nećete verovati na koga se LOŽI Vesna Pešić!
Foto: Zorana Jevtić

Uzburkala društvenu mrežu

JAVNO BIRALA MISTERA POLITIKE, PA ŠOKIRALA TVITER: Nećete verovati na koga se LOŽI Vesna Pešić!

Politika -

Sociološkinja Vesna Pešić možda je po strani ostavila aktivno učešće u političkom životu Srbije, ali praćenje lika i dela domaćih političara nikako. Pogotovo lika...

Naime, verovali ili ne, Pešićeva je javno organizovala izbor za mistera srpske politike! Nakon što se na svom zvaničnom Tviter nalogu oglasila provokativnim statusom "Ne znam da li smem da priznam koji mi se političar najviše sviđa", internet je bukvalno eksplodirao!

Nizali su se komentari njenih pratilaca na ovoj društvenoj mreži i svi su se trudili da pogode ko je tajanstveni miljenik, a ni Pešićeva im nije ostala dužna, pa je otvoreno ušla u polemiku sa njima. Tako je, komentarišući sumnju jednog tviteraša da je reč o Bošku Obradoviću, priznala da lider Dveri "ni u političkom ni drugom smislu" nije njen tip, dok je poslanika pokreta Dosta je bilo Dušana Pavlovića okarakterisala kao "upakovanog".

Foto: Zorana Jevtić

"Ima izgled prilično dobar, a i baš je dobar političar. E sad pogodite ko je", nastavila je da provocira ona, usput negirajući da je reč o, kako je navela, "gnjavatoru" Marku Đuriću, šefu Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Nakon upornog insistiranja tviteraša da im konačno otkrije svog mistera, Pešićeva je konačno popustila, kada je jedan od njih nagađajući ubo tačno u metu.

Foto: Fonet

"Kako ste uspeli da pogodite? Da, tačno, meni se najviše sviđa od svih naših političara Marko Đurišić. Pitam se što nije on naš lider", priznala je sociološkinja, što je naišlo na opšte odobravanje njenih pratilaca koji su takođe pozitivno komentarisali kako fizički izgled poslanika opozicione SDS, tako i njegov rad u parlamentu.

"Eto vidite, a svi kukaju kako su svi političari grozni. Ja rešila da nađem jednog za koga će se većina složiti", okončala je Pešićeva ovu burnu polemiku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track