Vučić: Onaj ko vlada deceniju treba da ide u opoziciju

Vučić: Onaj ko vlada deceniju treba da ide u opoziciju

Politika -
Vučić je rekao da građane ne očekuju laki dani, ali da će im biti lakše uz poštenu vlast

MEDVEĐA - Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pozvao je danas žitelje opštine Medveđa da na lokalnim izborima 24. juna glasaju po svojoj savesti, ali imajući na umu da je prirodno da onaj ko vlada deset ili više godina, sve i da je najbolji na svetu, treba da ode u opoziciju.

Vučić je rekao da građane ne očekuju laki dani, ali da će im biti lakše uz poštenu vlast, i zato će, kako je najavio, SNS koliko sutra Skupštini Srbije podneti predlog zakona o javnim nabavkama.

"Moramo da se izborimo protiv korupcije i da zaustavimo krađu i pljačku, neće biti lako, nećete živeti kao bubreg u loju, ali ćete uz pošteniju vlast moći da živite bolje i da obezbedite perspektivu za sebe i svoju decu", rekao je Vučić u razgovoru sa građanima Medveđe.

SNS će, kako je poručio, svo svoje znanje i energiju uložiti kako bi se zaustavila migracija iz nedovoljno razvijenih opština Srbije.

"Hoćemo da ostanete ovde da živite, da budete Srbija kakva ste uvek bili samo da budete bogatiji i da znate šta će vaša deca sutra da rade", rekao je Vučić, i konstatovao da od 2000. godine stanovnici opštine Medveđa ne žive onako kako su zaslužili.

Vršilac dužnosti predsednika SNS danas je u opštini Medveđa posetio sela Lece i Ravna Banja.

Lokalni izbori u opštini Medveđa nisu održani 6. maja zbog ozbiljnog kršenja izbornog postupka, odnosno nepropisnog prijavljivanja jedne od lista i neproglašavanja zbirne izborne liste u zakonskom roku.

Pravo glasa u Medveđi na izborima za predsednika Republike i poslanike 6. maja imalo je 10.247 birača i oni su se izjašnjavali na 28 biračkih mesta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track