MIHAJLOVIĆ: Vlada mora da radi kao i do sada, ministarsko mesto nije usputno!
Foto: Zorana Jevtić

SMEDEREVO

MIHAJLOVIĆ: Vlada mora da radi kao i do sada, ministarsko mesto nije usputno!

Politika -

SMEDEREVO - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, izjavila je da vlada mora da radi jednako vredno kao i do sada i da ministarsko mesto nikome ne može da bude usputno.

"Kako će izgledati vlada, to ćemo videti u narednom periodu", rekla je Mihajlović novinarima u selu Šalinac kod Smedereva, gde je pustila u rad fabriku vode.

Ona je istakla da je predsednik vlade, od sutra već predsednik Srbije, Aleksandar Vučić to i rekao, da ćemo u narednom periodu imati izbor vlade i premijera.

"Ono što je važno za Vladu Srbije i danas, bilo je važno i ranije, ali mora biti važno i u narednim danima, je da vlada mora da radi jednako vredno, kao što je radila, da nikome ministarsko mesto ne može biti usputno mesto i da se moraju videti rezultati", rekla je Mihajlović.

Kako je rekla, sve što vlada radi, radi zato što želi da naša zemlja bude moderna, razvijena.

"I da možemo da radimo na ovakvim infrastrukturnim projektima, većim ili manjim, ali da iza svakoga stoje određeni rezultati", rekla je Mihajlović i istakla da, u tom smislu, veruje da će se o tome voditi računa kada se bude pravio sastav vlade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track