SMEŠNI SU: Opozicija ne zna gde udara
Foto: Foto: Printscreen

NESLOGA OKO PROTESTA

SMEŠNI SU: Opozicija ne zna gde udara

Politika -

Prvo su DS i DJB najavili da će se okupiti danas u 10 časova ispred Skupštine Srbije, a onda je izašao Saša Janković i poručio da će oni organizovati protest u 18 sati na Trgu republike

U danu kada Aleksandar Vučić polaže zakletvu za predsednika Srbije, opozicija je najavila proteste „Protiv diktature“. Međutim, iako je se očekivalo jedinstvo na delu, opozicija je opet nastupila raštimovano.

Naime, prvo su DS i DJB najavili da će se okupiti danas u 10 časova ispred Skupštine Srbije, a onda je izašao Saša Janković i poručio da će oni organizovati protest u 18 sati na Trgu republike. Već posle dva sata karte su ponovo promešane - DS je izašao sa saopštenjem da će protestovati i u 10 sati ispred Skupštine i u 18 sati na Trgu sa Jankovićem, dok je DJB svoje učešće u protestu pomerio za 18 sati. Protest u 18 sati podržao je i Vuk Jeremić.

Ovaj nesklad prokomentarisao je i član DS Goran Ješić na Tviteru.

- Kakav protest u 18 sati kad je sednica u 11 sati (na kojoj Vučić polaže zakletvu, prim. aut.) - napisao je Ješić i dodao:

- Malo smo šizofreni oko protesta, ostalo je sve OK. Ispred Skupštine DS i Radulović, Jankovićev pokret na Trgu Republike #lud zbunjen.

Vučić će danas, pošto položi zakletvu u Skupštini, kroz špalir otići do Predsedništva na kratak sastanak sa Tomislavom Nikolićem. Zbog te najavljene šetnje juče su radnici na jednoj od staza u Pionirskom parku krpili rupe.

Kurir.rs/K. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track