VUČIĆ: Omiljeni sam predsednik Iliću, Jankoviću, Tadiću
Foto: Kurir Tv

PANČEVO

VUČIĆ: Omiljeni sam predsednik Iliću, Jankoviću, Tadiću

Politika -

PANČEVO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas je predsednik svim građanima naše zemlje, a time i opozicionim liderima, poput Velimira Ilića, Saše Jankovića, Borisa Tadića i Boška Obradovića.

Vučić je u Pančevu, upitan da prokomentariše jučerašnje skupove uoči polaganja zakletve i preuzimanja dužnosti predsednika Republike, rekao da su svi građani naše zemlje, "pa i onih 850 koji su se okupili na Trgu republike".

"Želim im da imaju dobrog predsednika, a obećavam, im da ću i o njima da brinem, da će im biti mnogo bolje nego danas. I stranački funkcioneri, od Velimira Ilića, Saše Jankovića, Boška Obradovića i Borisa Tadića. Sve su to građani Srbije i svima njima sam ja predsednik. Jedini i omiljeni, siguran sam", rekao je Vučić.

On je dodao da je juče u Beograd samo jedan skup održan u skladu sa zakonom i da nije bilo nikakve tuče.

"Neki su rekli da je izbila tuča, ali ništa nije bilo prijavljeno policiji. Osim što su naši simpatizeri prijavili da su neki kriminalci zaprečili podzemni prolaz na Terazijama. Kada je stigla policija oni su se razbežali. Valjda su neki kontramitingaši hteli da izazovu nerede, ali nisu uspeli", rekao je Vučić.

(Kurir.rs/Tanjug, Foto: Kurir TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track