DS I SDS BOJKOTUJU VUČIĆA: Ne pada nam na pamet da idemo na te konsultacije!
Foto: Dragana Udovičić

Složni

DS I SDS BOJKOTUJU VUČIĆA: Ne pada nam na pamet da idemo na te konsultacije!

Politika -

Demokratska stranka neće otići na konsultacje o novom premijeru koje je za sutra sazvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić jer s njim DS nema o čemu da priča, izjavio je poslanik DS u Skupštini Srbije Radoslav Milojičić Kena.

On je rekao da DS nema o čemu da priča s Vučićem jer nije ispunio nijedno obećanje a svojim delovanjem je doveo do toga da gradjani sve teže žive.

Milojičić je rekao i da je razlog za tu odluku to što je Vučić uzurpirao parlament i zato što preko medija već šest godina vodi hajku protiv članova DS.

Prema njegovim rečima, razlog za tu odluku leži i u tome što gradjani sve teže žive "a bogate se samo tajkuni iz Srpske napredne stranke" čiji je Vučić i dalje predsednik.

Ni Socijaldemokratska stranka se neće odazvati pozivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sutrašnje konsultacije o novom premijeru jer smatra da će i to biti samo prazna predstava.

"Ne pada nam na pamet da idemo kod Vučića na te konsultacije", rekao je predstavnik SDS Konstantin Samofalov.

On je rekao i da aktuelna vlast radi na uništvanju svakog dijaloga i da je "svaki dijalog samo prazna predstava".

Vučić je za sutra na konsultacije o novom premijeru pozvao predstavnike izbornih lista koje su prešle cenzus na parlamentarnim izborima.

Kurir.rs/Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DS I SDS BOJKOTUJU VUČIĆA: Ne pada nam na pamet da idemo na te konsultacije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track