SLIKA I PRILIKA NAPREDNJAČKE VLASTI: Politički klovn i siledžija Marijan Rističević poziva na hapšenje Rodića!
Foto: Fonet, Foto: Fonet

SLIKA I PRILIKA NAPREDNJAČKE VLASTI: Politički klovn i siledžija Marijan Rističević poziva na hapšenje Rodića!

Politika -

U besramnu hajku koju vladajuće strukture i režimski mediji ovih dana vode protiv Aleksandra Rodića uključio se i poznati politički klovn i čovek kojeg je bivša žena optužila za silovanje i brutalno nasilje u porodici Marijan Rističević.

On je odgovarajući na tvit dnevnog lista Danas pozvao MUP da "uhvati Rodića i sasluša ga zbog optužbi za reketiranje i privede tužilaštvu"

foto: Twitter Printscreen

To što se na libi da društvenim mrežama i televiziji svakodnevno prikazuje svoju bahatost i nepismenost ništa je u poređenju sa onim što je, prema rečima njegove bivše supruge radio njoj.

- Marijan je stalno bio pijan i to je moralo da se desi. Bila sam protiv toga uvek, ali me je on terao. Jednom smo bili kod njegovog prijatelja u restoranu i Marijan je bio pijan i pozvao ih je da idu kod njega da ponove seks sa mnom - ispričala je svojevremeno bivša supruga.

Ona je tvrdila i da taj slučaj nikad nije došao do suda.

- Jednom sam otišla da ga prijavim, ali me oni nikada nisu zvali posle toga. Marijan je tada bio na funkciji i mogao je da radi šta hoće, plus je bio glavni u Inđiji. Jednom sam završila u Urgentnom centru zbog njega, snimali su me od glave do pete jer sam bila sva u modricama - pričala je ona.

foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Podsetimo, S.M. bivša supruga Rističevića je optužila brutalno nasilje u porodici. Ona je svojevremeno ispričala kako je on u više navrata dovodio prijatelje u njihovu kuću i terao je da ima seks sa njima dok je on to sve snimao.

Novinari Kurira su u novembru prošle godine pokušali da čuju i njegovu stranu priče, ali kada je čuo šta je tema razgovora, spustio je slušalicu.

Ovo je prava slika i prilika naprednjačke vlasti u kojoj sede ljudi sa sumnjivim biografijama i koji bi u uređenim demokratskim državama bili procesuirani.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO : Kako se proganjaju nezavisni novinari u Srbiji?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track