ZAVRŠENA PRVA RUNDA  GLASANJA ZA NAJVEĆU LAŽ VUČIĆA: Narod je kao najveću laž prepoznao priču o prosečnoj plati od 500€
Foto: Zorana Jevtić, Filip Plavčić

narod bira najveću laž Aleksandra Vučića

ZAVRŠENA PRVA RUNDA GLASANJA ZA NAJVEĆU LAŽ VUČIĆA: Narod je kao najveću laž prepoznao priču o prosečnoj plati od 500€

Politika -

ZAVRŠENO JE GLASANJE ZA NAJVEĆU OD PRVE ČETIRI LAŽI ALEKSANDRA VUČIĆA!

Laž broj 2 (U 2017. prosečna plata biće 500 evra) dobila je najviše vaših glasova (220) i tako postala najveća laž u prvoj rundi i zavredila prolazak u sledeći krug.

foto: Kurir

Na drugom mestu je laž broj 4 (Neću da se kandidujem za predsednika Srbije - 121 glas), na trećem laž broj 3 (Za 7 do 10 dana znaće se istina o rušenju u Savamali - 69 glasova), dok je na četvrtom mestu završila laž broj 1 (Izgradićemo jeftine stanove - 47 glasova)

OD 22 DO PONOĆI MOGLI STE DA GLASATE NAŠOJ FB STRANICI KLIKOM OVDE

PRESEK U 23: Sudeći prema glasovima čitalaca portala Kurir.rs koji su glasali do 23h najveća laž Vučića je laž broj 2 sa 171 vašim glasom, na drugom mestu je laž broj 4 sa 98 glasova.

Slede laž broj 3 za koju je glasalo 56 čitalaca, dok je laž broj 1 dobila 36 glasova.

foto: Kurir

Glasanje se nastavlja do ponoći kada će biti poznato koja laž od prvih 4 ide u sledeći krug.

PRAVILA GLASANJA

* Ukoliko mislite da je naveća laž broj 1 (Izgradićemo jeftine stanove) u reakcijama ispod ankete pritisnite emotikon HAHA

* Da pobedi laž broj 2 (U 2017. prosečna plata biće 500 evra) pritisnite emotikon WOW

* Za laž broj 3 (Za 7 do 10 dana znaće se istina o rušenju u Savamali) pritisnite emotikon ANGRY

* Za za laž broj 4 (Neću da se kandidujem za predsednika Srbije) emotikon SAD

Kako je proteklo glasanje možete pogledati u videu ispod

OVO SU PRVE ČETIRI NAJVEĆE VUČIĆEVE LAŽI. PROČITATE I POGLEDAJTE ŠTA JE IZJAVLJIVAO POSLEDNJIH GODINA, I PROCENITE ŠTA SE POTOM DOGODILO

LAŽ 1 - Jeftini stanovi - 27. april 2014.

Aleksandar Vučić je 27. aprila 2014. izabran za premijera Srbije, a da će mu vladavina biti obeležena obmanama i lažnim obećanjima, nagovestio je već nekoliko dana kasnije, kada je najavio grandiozni projekat izgradnje jeftinih stanova.

ISTINA - Do danas bukvalno ništa nije urađeno u realizaciji pompeznog plana koji je Vučić slavodobitno najavio, pa čak ni neophodni propisi.

LAŽ 2 - U 2017. prosečna plata biće 500 evra - Božić 2016.

Cilj nam je da držimo javne finansije pod kontrolom da Srbija nikada više ne bude pred bankrotom, da smanjujemo javni dug i da obezbedimo rast BDP od najmanje dva odsto. Očekujem da prosečna plata u Srbiji 2017. godine bude 500 evra

ISTINA - Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, prosečna plata u aprilu 2017. iznosila je 49.635 dinara, ili 405 evra. U odnosu na april prošle godine plata je porasla za 0,8 odsto, odnosno za 3,4 evra, međutim, realno je manja za 3,1 odsto.

LAŽ 3 - Za 7 do 10 dana znaće se istina o rušenju u Savamali - 29.05.2016.

Da li je neko smeo da reaguje na ovakav način, ko god da je, a mislim da znam kako je to bilo, ali sačekaćemo konačnu istragu i očekujem u narednih sedam do deset dana, da ne ograničavam nikoga, da to bude potpuno jasno i biće potpuna istina izneta ljudima.

ISTINA 3 - Do danas se ne zna ko je odgovoran za rušenje u Hercegovačkoj

Ubrzo je usledila i njegova čuvena rečenica da iza svega stoje kompletni idioti iz gradske vlasti, da bi kasnije Vučić počeo da relativizuje ceo slučaj. Ni danas se ne zna ko je odgovoran za rušenje, a MUP je tek prošle nedelje saopštio da je završio istragu i da je predmet predao tužilaštvu, ali bez navođenja detalja.

LAŽ 4 - Neću da se kandidujem za predsednika Srbije - Ponovljeno u više navrata

Zarad građana Srbije, ponoviću po hiljaditi put: ne pada mi na pamet da se kandidujem na predsedničkim izborima i svakako neću biti predsednik Srbije

ISTINA 4

14. februara 2017.Vučić je izjavio: Prihvatio sam kandidaturu zbog toga da obezbedimo kontinuitet u uspesima u borbi za bolju Srbiju.

POZIVAMO SVE ČITAOCE PORTALA KURIR.RS DA OSTAVE KOMENTARE U KOJIMA ĆE OBJASNITI ZBOG ČEGA IM JE BAŠ TA VUČIĆEVA LAŽ NAJVEĆA I DAJU SVOJ PREDLOG ZA NAJVEĆU VUČIĆEVU LAŽ

*********************************************************************************

Ne zaboravite da u komentarima napišete zašto ste glasali baš za određenu laž Vučića, kao i da nam date svoj predlog za najveću laž.

Posetioci su imali priliku da protekla četiri dana glasaju na portalu kurir.rs, a ovo su rezultati tog glasanja.

foto: Printscrin

Svedoci smo da smo od njegovog dolaska na vlast čuli kako ćemo živeti bolje i ko zna šta još, a da smo u praksi bivali sve siromašniji, što su na svojoj koži najbolje osetili zaposleni u javnom sektoru i penzioneri.

Nažalost, svedoci smo i da građani Srbije slabo pamte, pa su zaboravili i radikalsku prošlost novoizabranog predsednika, pretnje izgovorene za skupštinskom govornicom da će za jednog Srbina stradati 100 muslimana, prelepljivanje naziva ulice Bulevar Zorana Đinđića nalepnicama s natpisom Bulevar Ratka Mladića...

Građani su verovatno zbog „kratkog pamćenja“ potpuno izbrisali iz memorije brojna obećanja „preobraćenog“ Aleksandra Vučića, za koje se u većini slučajeva ispostavilo da su najobičnija laž.

Posetioci portala Kurir.rs su u prethodna četiri dana glasali za prve četiri laži, a večeras od 19 časova organizujemo glasanje na našoj Fejsbuk stranici, kada će biti poznato koja od ponuđenih laži s najviše vaših glasova ide u sledeći krug.

Već od ponedeljka, 26. juna nastavićete da glasate za naredne četiri Vučićeve laži, u sklopu drugog kruga glasanja.

Poštovani čitaoci,

Redakcija Kurira pokrenula je glasanje za izbor za najveću laž Aleksandra Vučića.

- Svakog dana podsetićemo vas na jednu od Vučićevih laži - Moći ćete da se uverite šta je obećano, a šta je istina - Glasanje će biti svakodnevno na portalu Kurira - Glasaćete za jednu od četiri laži, podeljeno po kolima - Nakon četiri dana, moći ćete da glasate na Fejsbuk stranici Kurira - Prvo glasanje na Fejsbuk stranici biće obavljenio 24. juna u 20 časova - Nakon toga startuje novo kolo glasanja sa nove četiri laži, a zatim novo glasanje na Fejsbuk stranici Kurira - Po izboru najvećih Vučićevih laži, biće organizovano finalno glasanje na portalu i Fejsbuk stranici Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja