NIKOLA JOVANOVIĆ O MITROVIĆEVIM OTVORENIM PISMIMA: Da reaguje REM i oduzme nacionalnu frekvenciju TV Pink
Foto: Fonet

zloupotreba nacionalne frekvencije

NIKOLA JOVANOVIĆ O MITROVIĆEVIM OTVORENIM PISMIMA: Da reaguje REM i oduzme nacionalnu frekvenciju TV Pink

Politika -

Blizak saradnik Vuka Jeremića i programski direktor CIRSD Nikola Jovanović podsetio je da su ucivilizovanom svetu vlasništvo i uredništvo u jednom mediju su razdvojeni.

"Na žalost, u današnjoj Srbiji vidimo da vlasnici koriste medije, koji su inače javna glasila i javno dobro - bar oni sa nacionalnom frekvencijom - kao oružje protiv ličnih neprijatelja i neistomišljenika. Zahvaljujući takvoj praksi svi standardi javnog izveštavanja i javnog morala stradaju i čini se nesaglediva šteta našem društvu. Javna pisma gospodina Mitrovića su najprimitivniji i najružniji primer za to. Stil i rečnik koji koristi u javnim obraćanjima nije prikladan ni za uličnu čarku, tako da je najmanji problem gramatička nepismenost. Zalažem se da reaguje REM i da se Pinku oduzme nacionalna frekvencija. Treba pokrenuti i javnu debatu o neophodnosti lustracije, jednom kad se ponovo uspostavi pravna država", izjavio je Jovanović.

Podsetimo, vlasnik Pinka Željko Mitrović brutalno zloupotrebljava nacionalnu frekvenciju na televiziji Pink gde se građani svakodnevno maltretiraju vestima i saopštenjima u kojima se bestidno napadaju neistomišljenici aktuelne vlasti.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo dokaza da Vučić strahuje od Kurira i da preti distributerima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track