(FOTO) RAZOTKRIVENA PREVARA ČAČANSKIH NAPREDNJAKA: Brzozarastajuća rana ili loša gluma predsednika skupštine
Foto: Ozonpress.net

foliranje

(FOTO) RAZOTKRIVENA PREVARA ČAČANSKIH NAPREDNJAKA: Brzozarastajuća rana ili loša gluma predsednika skupštine

Politika -

Ono što je predsednik Skupštine grada Igor Trifunović prikazao građanima Čačka, na marginama skandalozne sednice Skupštine grada, koja traje evo već treći dan, u pozorištu i na filmu zove se lošom glumom ili šmiranjem

Iz samo njemu znanih razloga, ili po scenariju skrojenom u krugu lokalnih naprednjaka koji po rangu svoje stranačke funkcije donose odluke, odigrao je ulogu žrtve fizičkog napada koji se dogodio na sednici Skupštine grada. Krenimo redom. Namerno, ili po sopstvenoj tvrdnji da nije video, Trifunović je prevideo podignute ruke desetak odbornika koji su reklamirali povredu Poslovnika i tražili reč, i mimo propisane procedure stavio na glasanje nacrt novog Poslovnika o radu SG. Iritirani takvim teškim prekršajem Poslovnika od strane predsedavajućeg odbornici Dveri su burno reagovali i uputili se ka stolu predsedavajućeg i tom prilikom je jedan od opozicionih odbornika bacio hrpu papira na Trifunovića, pogodivši ga u glavu.

foto: Ozonpress.net

Mada se na fotografijama i TV snimcima ne može uočiti bilo kakva povreda na glavi Igora Trifunovića, pozvana je Hitna pomoć, a potom je predsednik SG odvežen na pregled i intervenciju u čačansku Bolnicu. Prve informacije bile su da se dobro oseća, da mu je povređeno oko i da je u stabilnom stanju.

foto: Ozonpress.net

Iste večeri, kako je objavljeno na Facebook stranici lokalne organizacije SNS-a u kancelariji gradonačelnika održan je sastanak gradonačelnika, predsednika SG i odborničke grupe SNS-a. Na fotografijama sa tog sastanka jasno se vidi da Trifunović ima gazu iznad oka, čime je jasno demantovana prethodna informacija iz SNS-a da je postojala povreda oka.

foto: Ozonpress.net

U javnost je iz SNS-a puštena informacija da je Trifunoviću konstatovana laka telesna povreda.

foto: Ozonpress.net

Na vanrednoj konferenciji za medije koju su jutros održali gradonačelnik i predsednik SG, Trifunović se pojavio sa flasterom na glavi.

foto: Ozonpress.net

Na početak današnjeg zasedanja sednice SG Trifunović je takođe došao sa flasterom.

foto: Ozonpress.net

Tokom zasedanja u maloj sali Doma kulture Trifunović je jedno vreme imao flaster na glavi, a onda je flaster skinuo.

foto: Ozonpress.net

I gle čuda nema nikakve povrede niti posekotine na mestu gde je bio flaster. Ili povrede nije ni bilo ili je u pitanju neka brzozarastajuća rana. Kako god bilo nameću se dva pitanja. Prvo je, koji amandman iz radnog materijala koji je bačen na glavu Igora Trifunovića je povredio predsednika SG. Drugo pitanje je čemu je trebala da posluži ova loša gluma tj. šmira predsednika Skupštine grada. Svakako je neprihvatljivo da se na sednicama SG primenjuje bilo kakva verbalna ili fizička sila i za tako nešto ne postoji bilo kakvo opravdanje. Ali nameće se i treće pitanje, da li će predsednik Skupštine grada da se javno izvini građanima Čačka zbog obmane i glumatanja da mu je naneta fizička povreda na sednici, kao i zbog neodgovornog pozivanja ekipe Hitne pomoći čime je ova važna zdravstvena služba uvučena u lokalne političke igrarije. (Kurir.rs/Espreso.co.rs / ozonpress.net)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Stefanović tri u jedan - policajac, tužilac i sudija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track