(FOTO) KAD BAJATOVIĆI ZAPLOVE DUNAVOM: Socijalista sa sinovima spas od vrućine našao na reci
Foto: Privatna Arhiva

Porodično uživanje u Novom Sadu

(FOTO) KAD BAJATOVIĆI ZAPLOVE DUNAVOM: Socijalista sa sinovima spas od vrućine našao na reci

Politika -

NOVI SAD - Dušan Bajatović, direktor „Srbijagasa“ i funkcioner SPS, sa dugogodišnjom partnerkom Danijelom ima dvojicu sinova, Miloša (4) i jednomesečnog Velimira, a srećna porodica odlučila je da lep letnji dan provede pored reke.

foto: Privatna Arhiva

Bajatovići su spas od vrućine pronašli na privatnom brodiću, a dok je maleni Velimir, koji je ime poneo po dedi, uglavnom spavao u kolicima, Milošu je naročito zanimljivo bilo da sa tatom imitira kapetana dok krstari Dunavom.

foto: Privatna Arhiva

Ako je suditi po fotografijama, mirna porodična luka im najviše prija, te nisu skidali osmehe sa lica, a "pao" je i pokoji selfi.

foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, Bajatović je 20. maja postao otac drugi put, kada mu je izabranica Danijela Maletić, s kojom je pre četiri godine dobio i sina Miloša, rodila malenog Velimira. Oko imena za sina brzo su se dogovorili. Odmah je pala odluka da se dečak nazove po Dušanovom ocu Velimiru.

SOCIJALISTA PONOVO TATA: Dušan Bajatović dobio sina

Direktor „Srbijagasa“ je tada u kratkom razgovoru za Kurir potvrdio srećne vesti, ali i otkrio da je od početka Danijelnie trudnoće znao da će ponovo dobiti sina.

"Postao sam otac po drugi put. Posle Miloša, dobio sam Velimira. Ime je dobio po dedi. Lekari su me ubeđivali da će biti devojčica, ali znao sam da greše i da će biti sin. Šalim se. Najvažnije je da su beba i majka dobro, sve je prošlo u najboljem redu i to je najvažnije", rekao nam je Bajatović. Proslavu povodom rođenja sina organizovao je odmah.

DULE KRIO SINA, SAD SE PONOSI: Bajatović proslavio Milošev drugi rođendan!

"Proslavili smo Velimirovo rođenje. Kad se Danijela porodila, naše porodice su se okupile kod kuće, veselili smo se, a u jednom novosadskom restoranu napravio sam proslavu za prijatelje i stranačke kolege", otkrio je nedavno Bajatović.

(Kurir.rs/Foto: Privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PONOSNI TATA SE VESELIO UZ TRUBAČE: Dačić proslavio punoletstvo sina Luke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track