UBICA JELENE MARJANOVIĆ BIĆE UHAPŠEN U NAREDNIH 48 SATI: Čitaoci Kurira izabrali još jednu Vučućevu laž
Foto: Dragana Udovičić, Kurir

UBICA JELENE MARJANOVIĆ BIĆE UHAPŠEN U NAREDNIH 48 SATI: Čitaoci Kurira izabrali još jednu Vučućevu laž

Politika -

Raskrinkavamo obmane na osnovu kojih je Aleksandar Vučić prevario građane Srbije i tako obezbedio sebi mesto predsednika države!

Čitaoci Kurira su večeras, od četiri ponuđene, za najveću laž izabrali onu o hapšenju Jelene Marjanović, ubijene 2. aprila 2016. godine. Tadašnji premijer je neposredno pred izbore, 24. aprila, iskoristio ubistvo i najavio da će slučaj „biti rešen“.

LAŽ 1: Ono što mogu da kažem jeste da će ubica Jelene Marjanović biti uhapšen u narednih 48 sati

21. april 2016.

ISTINA: Više od godinu dana kasnije i dalje se ne zna ko je izvršio zločin i čini se da je policija sve dalje od rešenja slučaja

LAŽ 2:

„Televizijska pretplata, kao što sam i obećao građanima Srbije, biće ukinuta, jer ja ne pripadam onom tipu ljudi koji je 12 godina obmanjivao građane Srbije i bavio se samo marketinškim trikovima. To je naša obaveza od koje nećemo odustati.“

23. maj 2013.

ISTINA 2: Umesto nje uvedena obavezna taksa

LAŽ 3: Ako SNS formira novu vladu, otvoriće i niz afera i pročešljati štetne privatizacije iz prethodnih godina. Neće biti osvete, ali insistiraćemo na odgovornosti onih koji su počinili krivična dela u pojedinim privatizacijama. Reč je o tridesetak slučajeva, o čemu je iznosio podatke Savet za borbu protiv korupcije.

ISTINA 3: Do sada su donete dve oslobađajuće presude, jedna osuđujuća, a utvrđeno je da čak u 11 slučajeva nije bilo krivičnog dela.

LAŽ 4: Mi smo govorili i govorićemo, i to je naš plan i program koji moramo da ostvarimo, dakle, smanjenje broja poslanika, smanjenje ministarstava na 15, smanjenje broja agencija, zavoda, biroa i saveta sa 136 na manje od 50, ukidanje funkcija državnih sekretara.

ISTINA 4: Nije ukinuta funkcija državnih sekretara, nije smanjen broj poslanika, broj ministarstava u najnovijoj vladi čak je i povećan.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track