MARINIKA TEPIĆ O NEZAKONITOJ BLOKADI AMG: Pisanje Kurira Vučića izuva iz cipela, zato je i krenuo u odmazdu jer je sposoban samo za davljenje medija
FOTO: Dragan Udovičić, Foto: Dragana Udovičić

BRUTALAN PRITISAK NA ADRIJA medija grupu

MARINIKA TEPIĆ O NEZAKONITOJ BLOKADI AMG: Pisanje Kurira Vučića izuva iz cipela, zato je i krenuo u odmazdu jer je sposoban samo za davljenje medija

Politika -

Poslanica Nove stranke Marinika Tepić ocenila je da je i pticama na grani jasno da je reč o odmazdi prema Kuriru i da iza nje stoji Vučić.

"To je uradio pomoću državnih organa koje je instrumentalizovao u lične svrhe, naročito u obračunu s političkim protivnicima, što za njega jesu i mediji koji mu ne jedu iz ruke. Ali to vam je to iskustvo radikalskog ministrovanja informisanjem. On se, zapravo, jedino u te dve stvari dobro pokazao: kao stvoren za vladu Slobodana Miloševića i kao najsposobniji za davljenje medija. Mogu zamisliti koliko ga pisanje Kurira izuva iz cipela kad je posegnuo za ovakvim instrumentima, ali imajte u vidu da beogradske izborne igre tek počinju i bojim se da će se odnos i prema Kuriru, ali i prema drugim nerežimskim medijima tek radikalizovati, proporcionalno progresiji njegovog stanja i diktature u kojoj s uživanjem mrcvari, ponižava i davi sve koji mu se ne dive", rekla je Marinika Tepića.

Režim Aleksandra Vučića je danas nakon 25 dana neprekidnih napada i pritisaka preko poreske inspekcije, brutalnim napadom i zloupotrebom ovlašćenja izvršne vlasti bez ikakvog pravnog osnova blokirao sve račune "Adrija medija grupe". Poreska uprava nije utvrdila nikakvu poresku obavezu AMG, niti je u rešenju o privremenoj meri navela da bilo kakav budući porez može biti utvrđen. Takođe, Poreska uprava nije navela nijednu okolnost iz koje proizilazi da eventualno utvrđeni porez neće biti plaćen.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VUČIĆ POBEGAO OD KURIRA: Na pitanje o nezakonitoj blokadi računa AMG prvo se pravio da ne čuje, a onda otišao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track