SVETOZAR CVETKOVIĆ O PRETNJAMA RODIĆU I KURIRU: Istorija nas nažalost uči da su  novinari kod nas ubijani i da se sa njima obračunavalo na najgori način!
Foto: Stefan Jokić

GLUMAC I PRODUCENT

SVETOZAR CVETKOVIĆ O PRETNJAMA RODIĆU I KURIRU: Istorija nas nažalost uči da su novinari kod nas ubijani i da se sa njima obračunavalo na najgori način!

Politika -

Svetozar Cvetković, glumac i producent, povodom stravičnih pretnji upućenih predsedniku Adria media group Aleksandru Rodiću, novinarima i urednicima Kurira, izjavio je da možete da se ne slažete sa novinarima, ali ne smete da im pretite

"Vi možete da se ne slažete sa nekim novinama ili novinarima, ali ne možete da im pretite i da pišete svašta. Ali to je naš milje, to nama ništa nije strano već 20-30 godine, istorija nas nažalost uči da su novinari kod nas i ubijani i da se sa njima obračunavalo na najgori način. To mora da se promeni, država mora da promeni reakcije na takve nepristojni i nerazumni atak nenormalnih ljudi", izjavio je Cvetković.

foto: Kurir

Podsetimo, posle dvomesečne hajke na Aleksandra Rodića i „Adrija medija grupu“ (AMG), koju sprovode mediji pod kontrolom Aleksandra Vučića, visoki državni funkcioneri i funkcioneri SNS, a tokom koje se koriste najstrašnije izmišljotine i govor mržnje, na Kurirov portal stigle su nove pretnje ubistvom upućene predsedniku AMG. „Halo, Rodiću... Doći ću tamo u redakciju i ubiću te u ime Alekse Vučića. Jesi me čuo? A i sve vas u redakciji ću umlatiti čekićem!“, navodi se u poruci - komentaru koji je poslat na sajt Kurira.

Ovakva pretnja ubistvom, zbog koje je advokatski tim AMG podneo krivičnu prijavu protiv N. N. lica, samo je posledica hajke Pinka, Informera i Srpskog telegrafa, kao i ministara i funkcionera SNS, u kojoj se Aleksandar Rodić svakodnevno naziva „ustašom“ ili „šiptarskim plaćenikom“.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo šta Evropska komisija kaže o dešavanjima u Adrija medija grupi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track