JANKO VESELINOVIĆ O NAPADIMA NA RODIĆA I KURIR: Iza pretnji stoji režim na čelu sa SNS
Foto: Fonet

nemamo pravnu državu

JANKO VESELINOVIĆ O NAPADIMA NA RODIĆA I KURIR: Iza pretnji stoji režim na čelu sa SNS

Politika -

Povodom stravičnih pretnji upućenih predsedniku Adria media group Aleksandru Rodiću, novinarima i urednicima Kurira, lider pokreta za preokret Janko Veselinovć je izjavio da je iza svega stoji režim na čelu sa SNS

- Nemamo pravnu državu. Nemamo mi policiju, tužilaštvo niti nezavisno sudstvo, sve su to Vučićeve parapolitike strukture. Ne može policja ništa da uradi bez naloga Aleksandra Vučića, Nebojše Stefanovića, nema nezavisne policije.

Niko ne može da dođe do naurčioca tih pretnji, jer bi tako istražioci došli do vrha ledenog brega, a zna se ko je vrhu tog ledenog brega. Sve ostalo su izvršioci koji su takođe zaštićeni, jer oni to ne rade samoinicijativno već po nalogu režima. Iza pretnji stoji režim na čelu sa SNS, rekao je za Kurir Veselinović

foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, posle dvomesečne hajke na Aleksandra Rodića i „Adrija medija grupu“ (AMG), koju sprovode mediji pod kontrolom Aleksandra Vučića, visoki državni funkcioneri i funkcioneri SNS, a tokom koje se koriste najstrašnije izmišljotine i govor mržnje, na Kurirov portal stigle su nove pretnje ubistvom upućene predsedniku AMG.

„Halo, Rodiću... Doći ću tamo u redakciju i ubiću te u ime Alekse Vučića. Jesi me čuo? A i sve vas u redakciji ću umlatiti čekićem!“, navodi se u poruci - komentaru koji je poslat na sajt Kurira. Ovakva pretnja ubistvom, zbog koje je advokatski tim AMG podneo krivičnu prijavu protiv N. N. lica, samo je posledica hajke Pinka, Informera i Srpskog telegrafa, kao i ministara i funkcionera SNS, u kojoj se Aleksandar Rodić svakodnevno naziva „ustašom“ ili „šiptarskim plaćenikom“.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo šta Evropska komisija kaže o dešavanjima u Adrija medija grupi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track