MIROSLAV ALEKSIĆ NARODNI POKRET SRBIJA: Rodić ukazao na stvari o kojima Srbija u strahu ćuti. To ćutanje će nas skupo koštati
Foto: Nebojša Mandić

REAKCIJA NA OTVORENO PISMO ALEKSANDRA RODIĆA

MIROSLAV ALEKSIĆ NARODNI POKRET SRBIJA: Rodić ukazao na stvari o kojima Srbija u strahu ćuti. To ćutanje će nas skupo koštati

Politika -

Reagujući na otvoreno pismo koje je predsednik "Adrija medija grupe" Aleksandar Rodić, uputio Aleksandru Vučiću u kome mu poručuje da je vreme da Srbiji prizna da je očajnik i lažov, Miroslav Aleksić iz Narodnog pokreta Srbije, kaže da Rodić govori ono što svi ćute.

Rodić je u otvorenom pismu podsetio da je Vučić stavom prema ubijenim ženama i detetu u centrima za socijalni rad pokazao da je ljudski život za njega u Srbiji bezvredan.

- Aleksandar Rodić je ukazao na stvari o kojima Srbija u strahu ćuti. Danas bi na izjave predsednika svaki pojedinac i sve institucije morale da reaguju. Nažalost, to se ne dešava i bojim se da će to ćutanje Srbiju izuzetno skupo koštati u budućnosti. Odgovornost je reč koja je u Srbiji izgubila svaki smisao, a krivica Aleksandra Vučića za to je onolika kolika je i njegova većina - dakle apsolutna. Jezivo je i više nego neodgovorno relativizovati odgovornost i krivicu na taj način, kaže Aleksić za Kurir.

Podsetimo, gostujući na svom omiljenom stranačkom glasilu, televiziji Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pretio je neistomišljenicima, građanima i medijima koji ga ne podržavaju, iznosio je mnogobrojne laži, a o političkim protivnicima je govorio da su "idioti".

(Kurir.rs/Foto Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track