(KURIR TV) IZLOŽBA PZP 1.826 DANA APSOLUTNE VLASTI JEDNOG ČOVEKA: Pet godina propasti pod vlašću SNS!
Foto: Zorana Jevtić

SLIKOVITO

(KURIR TV) IZLOŽBA PZP 1.826 DANA APSOLUTNE VLASTI JEDNOG ČOVEKA: Pet godina propasti pod vlašću SNS!

Politika -

U Knez Mihailovoj ulici u Beogradu biće postavljeno sa 120 eksponata duž cele ulice, od njenog početka pa sve do Kalemegdana

Povodom pet godina od formiranja koalicije i Vlade SNS i SPS, čija je godišnjica danas, Pokret za preokret organizovaće više akcija kojima će podsetiti građane „kako je u proteklom periodu vlast lagala i ponižavala narod, a upropaštavala Srbiju“, navodi se u saopštenju pomenutog pokreta.

Janko Veselinović, lider pokreta, najavljuje da izložbom žele da slikovito pokaže pet godina propadanja Srbije.

- U Knez Mihailovoj ulici u Beogradu biće postavljeno sa 120 eksponata duž cele ulice, od njenog početka pa sve do Kalemegdana. Izložba će prikazati rezultate 1.826 dana apsolutne vlasti jednog čoveka, kome je stranka sredstvo za potčinjavanje građana, a cilj razaranje svih institucija, nauštrb ljudskih prava, vladavine prava - podseća Veselinović.

Eksponati na izložbi biće podeljeni u pet segmenata: ekonomsko propadanje, kadrovi, afere, izborne manipulacije, mediji i bizarnosti vladanja, istaknuto je u saopštenju. Izložba će biti otvorena u 18 časova kod „Ruskog cara“. Tokom narednog perioda izložba će obići sve veće gradove u Srbiji: Suboticu, Sombor, Novi Sad, Niš, Kragujevac i Kraljevo.

Kurir / E.K.

Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track