ĐORĐE VUKADINOVIĆ: Stefanović i tužilaštvo ne smeju da ćute u slučaju Čumeta i Biljane Popović Ivković!
Foto: Kurir

AFERA

ĐORĐE VUKADINOVIĆ: Stefanović i tužilaštvo ne smeju da ćute u slučaju Čumeta i Biljane Popović Ivković!

Politika -

Poslanik i urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović, komentarišući tvrdnje bivše supruge Ljubiše Buhe Čumeta da je Biljana Popović Ivković odavala tajne vođi surčinskog klana, kaže da očekuje da se ovim povodom oglase pre svega ministar Stefanović i premijerka Ana Brnabić, ali i tužilaštvo.

"Ovo je toliko ozbiljna stvar da u najmanju ruku oni treba da reaguju. Pogotovo što su se kod nas već dešavale čudne stvari i bilo je curenja podataka iz MUP i vrha vlasti ka mafiji", rekao je Vukadinović.

Podsetimo, ni dve godine od optužbi Ivane Tulović, bivše žene Ljubiše Buhe Čumeta, da je državna sekretarka Biljana Popović prenosila informacije iz Direkcije MUP i kabineta premijera vođi „surčinskog klana“ tužilaštvo nije ispitalo njene tvrdnje. Naime, ove šokantne tvrdnje da je državna sekretarka MUP Biljana Popović Ivković odavala poverljive informacije vođi „surčinskog klana“ Ljubiši Buhi Čumetu pravosudni organi nisu proveravali, mada je za odavanje službenih tajni zaprećena kazna zatvora do osam godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track