PREMIJERKA ANA BRNABIĆ LUPETA: Srbija svetski prvak po broju košnica
Foto: Marina Lopičić, Shutterstock

Lud zbunjenog

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ LUPETA: Srbija svetski prvak po broju košnica

Politika -

Šefica srpske vlade na Tviteru se pohvalila da je naša zemlja prva u svetu po broju pčelinjih košnica, što je izazvalo brojne šaljive komentare na ovoj društvenoj mreži

Otkako je preuzela funkciju predsednika Vlade, premijerka Ana Brnabić se na svom Tviter profilu hvali neverovatnim poduhvatima kabineta koji vodi! U svom poslednjem tvitu premijerka se pohvalila da Srbija ima najveći broj pčelinjih košnica po glavi stanovnika, čime je privukla tviteraša.

Nakon što je podržala predlog da Beograd bude domaćin svetskog kongresa pčelara, Brnabićeva se ponosno oglasila na Tviteru.

- Srbija je prva u svetu po broju košnica (5,9) po glavi stanovnika! Ponosna - napisala je premijerka, nakon čega se brže-bolje ispravila.

- Kako ne bi došlo do zabune, Srbija je prva u svetu po broju košnica po glavi stanovnika. Jedna košnica na 5,9 stanovnika - precizirala je ona.

Neozbiljnost

Međutim, na premijerkin prvi tvit odmah je reagovao bivši lider DS Bojan Pajtić, koji je prokomentarisao:

- Nema šest košnica po glavi stanovnika, već na šest stanovnika u proseku imamo jednu košnicu. Ko te pita, samo nek je veselo.

Pajtić je potom premijerki poručio da se uozbilji:

- Srbija nema više od 20.000 pčelara. Po tvome bi svaki pčelar, u proseku, imao 2.000 košnica! Uozbilji se, molim te - napisao je bivši premijer Vojvodine.

foto: Dragan Kadić

Tu duhovitim komentarima nije bilo kraja, jer su tviteraši nastavili da zadirkuju premijerku i zbijaju šalu na njen račun.

- Jede mi se med od jutros. Gde su mojih 5,9 košnica? - napisala je jedna tviterašica, dok je „Šlager pevač“ Brnabićevoj poručio da se pozabavi i kravama.

- Premijerka je ponosna, jer je Srbija prva u svetu po broju košnica. Još da iznese podatak za krave i biće nam jasno da ovde teku med i mleko - napisao je ovaj tviteraš.

Podsetimo, Brnabićeva je postala veoma aktivna na Tviteru, te svakodnevno svoje pratioce zna da iznenadi neki novim tvitom koji se na kraju pretvori u pravu noćnu moru.

Nije prvi put

Ostaće upamćen i njen status o Zakonu o elektronskom dokumentu, kada je napisala da je isti usvojen na sednici Vlade, nakon čega su je tviteraši podsetili da se zakoni usvajaju u Narodnoj skupštini, a ne na sednicama Vlade.

Bruka Sramna izjava funkcionera msp Veljka Odalovića

STARLETE RADE DOBRO U MINISTARSTVU

Generalni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova Veljko Odalović šokirao je juče javnost priznanjem da je fizički izgled devojaka važan pri zapošljavanju, kao i da su „državne starlete“, koje su dovođene u vezu sa ovom institucijom, posao dobile u skladu sa zakonom!

Odgovarajući na pitanje novinarke N1 na koji način se zapošljava u MSP i da li je fizički izgled važan, Odalović bez oklevanja kaže:

- Pa dobro, naravno da je važno. Imali smo jedan konkurs, sada raspisujemo još jedan za pripravnike - kaže Odalović.

Upitan da li je ta saglasnost da starlete, devojke iz spotova i sa privatnih fakulteta dobijaju poslove, Odalović kaže:

- Ne bih stvarno starlete... ovaj... A da li su lepe, hvala bogu da su lepe. Ali ako je lepa, zašto bi bila starleta? Drugi kvaliteti njih opredeljuju.

Kurir / Sanja Ðurić

Foto: Marina Lopičić, Shutterstock, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 24 ČASA STRAŽA ZA NIČIĆEVE LJUBIČICE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track