DS SPREMNA ZA BEOGRADSKE IZBORE: Balša Božović na čelu izbornog štaba
Foto: Dado Đilas

Demokrate se i dalje zalažu za zajedničkog kandidata opozicije

DS SPREMNA ZA BEOGRADSKE IZBORE: Balša Božović na čelu izbornog štaba

Politika -

Demokratska stranka saopštila je danas da je izabrala Balšu Božovića za šefa izbornog štaba za predstojeće izbore u Beogradu.

Božović je istakao da se DS i dalje zalaže za jedinstvenog kandidata opozicije koji će pobediti Vučićevog kandidata, ali i da ukoliko se ovo ne desi, Demokratska stranka ostaje spremna za samostalan izlazak na izbore.

"Demokratska stranka ima ozbiljne prednosti u odnosu na ostale u opoziciji jer je jedina organizovana stranka i jedina sigurna opcija za sve beograđane. Demokrate će voditi kampanju za život", napomenuo je Božović.

On je rekao da će se kampanja DS zasnivati na predstavljanju rešenja za poboljšanje kvaliteta života, a ne na promašenim projektima poput raznih fontana, jarbola i gondola.

"Trenutno radimo sa stručnjacima na politikama za svaku oblast. Cilj svih naših rešenja biće da stvorimo Beograd po meri ljudi u kome će svi biti zadovoljni kvalitetom života, efikasnom administracijom, stanjem u zdravstvu, obrazovanju, saobraćaju, socijalnim ustanovama i svim preduzetničkim inicijativama", rekao je Božović.

On je najavio i da „DS priprema iznenađenje za ove izbore“.

Balša Božović je diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. 2008. godine izabran za gradskog odbornika. Kao predsednik Demokratske omladine izabran je 2012. godine za narodnog poslanika. Trenutno je zamenik šefa poslaničkog kluba Demokratske stranke, navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/Fonet/Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track