DS RAZGOVARALA SA GRAĐANIMA NIŠA: Demokrate nude 40 rešenja za bolji život u Srbiji
Foto: Printscreen/Twitter

Serija susreta sa građanima nastavljena u gradu na Nišavi

DS RAZGOVARALA SA GRAĐANIMA NIŠA: Demokrate nude 40 rešenja za bolji život u Srbiji

Politika -

Demokratska stranka je u Nišu sinoć nastavila seriju razgovora sa građanima, kojima su se obratili predsednik stranke Dragan Šutanovac, kao i stranački funkcioneri.

Šutanovac je podsetio da su pre 17 godina, 24. septembra, građani srušili režim Slobodana Miloševića, ocenjujući da će i vlast Srpske napredne stranke biti poslata "na smetlište istorije", saopštila je DS.

Kritikujući aktuelnu vlast Šutanovac je izneo tvrdnje da nema ništa od njihovih obećanja i da "nema osobe koja u današnjoj Srbiji živi bolje, a da nije iz Srpske napredne stranke".

Govoreći o stanju u opoziciji, Šutanovac je rekao da na srpskoj opozicionoj sceni ne fale sujeta i ego, kao ni želja da neko bude prvi, već neophodna rešenja za građane.

On je rekao da DS nudi preko 40 konkretnih rešenja kako bi život u Srbiji mogao odmah da se promeni na bolje i predstavio predlog po kome bi svi đaci u Srbiji imali besplatne udžbenike, a roditelji subvenciju za čuvanje deteta.

Potpredsednik Demokratske stranke Branislav Lečić, je rekao da su "naprednjaci došli na vlast sa parolama protiv korupcije, a sada je celo društvo korumpirano", navodi se u saopštenju.

General u penziji Sreto Malinović, rekao je da je pristupio DS, jer za nju više niko ne može da kaže da je "manje zlo" i da su iz stranke otišli "žuti", a ostale samo demokrate.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen/Twitter)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track