ŽELIM VAM DOBRO ZDRAVLJE I POLITIČKI USPEH: Vučić čestitao rođendan Putinu
Foto: Vlada Srbije

Srdačno u telefonskom razgovoru

ŽELIM VAM DOBRO ZDRAVLJE I POLITIČKI USPEH: Vučić čestitao rođendan Putinu

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas, u telefonskom razgovoru, čestitao jubilarni 65. rođendan predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Vladimiroviču Putinu i poželeo mu dobro zdravlje, kao i politički uspeh, kako u rešavanju problema u svetu, tako i daljem unapređenju odnosa sa Srbijom.

Putin je izrazio ličnu zahvalnost Vučiću za unapređenje odnosa Rusije i Srbije, navodi se u saopštenju Pres službe predsednika Srbije. Putin je naglasio je da su međunarodne okolnosti takve da Srbija nije u jednostavnom položaju, ali da je uveren da će srpski narod, kao i uvek kroz svoju istoriju, pokazati svoj karakter, i pod vođstvom predsednika Vučića prevazići sve probleme, dodaje se u saopštenju.

“Siguran sam da će pod Vašim rukovodstvom Srbija i srpski narod ići samo napred”, rekao je Putin Vučiću, u telefonskom razgovoru.

Dvojica predsednika dogovorili su se da u najskorije vreme kontaktiraju, sastanu se i nastave rad na povećanju obima saradnje Republike Srbije i Ruske Federacije u svim oblastima.

(Kurir.rs/Fonet/Foto: Reuters)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Putin i Tramp šalju izaslanike u Beograd na istorijski sastanak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track