PREDSEDNICI DOČEKANI OVACIJAMA U NOVOM PAZARU Vučić: Radiću u interesu građana, bez obzira na naciju i veru! Erdogan: Ovo je i moj zavičaj!
Foto: Printskrin

Turski predsednik u dvodnevnoj poseti Srbiji

PREDSEDNICI DOČEKANI OVACIJAMA U NOVOM PAZARU Vučić: Radiću u interesu građana, bez obzira na naciju i veru! Erdogan: Ovo je i moj zavičaj!

Politika -

NOVI PAZAR - Imam dovoljno hrabrosti i čiste savesti da mogu da izađem pred vas i kažem vam da sam radio i radiću u najboljem interesu i vas i svakog građanina Srbije, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić građanima Novog Pazara u zajedničkom obraćanju sa turskim predsednikomn Redžepom Tajipom Erdoganom.

foto: Printskrin

"Znam da neću biti pozdravljen ni upola kao predsednik Turske, ali imam dovoljno hrabrosti i čiste savesti da mogu da vam kazem da sam radio i radim u vašem najboljem interesu i interesu svakog građanina Srbije", rekao je predsednik Vučić.

"Naš je posao da radimo koliko možemo i razvijamo sve delove Srbije i da ulažemo sve više novca" rekao je predsednik i najavio projekat izgradnje puta Požega - Boljare.

foto: Printskrin

Želja je, kaže, da se ovaj kraj spoji i sa Beogradom i Sarajevom i Podgoricom.

"Naš je posao da pravimo puteve, bolnice, vrtiće i škole i to ćemo nastaviti da radimo i ne postoji ništa važnije od toga", poručio je srpski predsednik.

Turski predsednik je u obraćanju pred građanima Novog Pazara naveo da je to i njegov zavičaj, kao i da želi da u Srbiji vlada jedinstvo, sloga i da bude zemlja prosperiteta, te da je Turska spremna na saradnju sa Srbijom na svakom polju i u svim sferama.

foto: Printskrin

Erdogan je kazao da se nada da će biti napravljeni putevi koji će biti putevi mira i prosperiteta i dodao da veruje da će predsednik Srbije Aleksandar Vučič doneti lepu vest o izgradnji autoputa Beograd-Sarajevo.

"Želimo da se završe sve one boli koje su se dešavale u prošlosti i da se nikada više ne šire ovde. Nikada nismo podržavali bilo kakvu nepravdu prema bilo kom narodu", istakao je Erdogan.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Obraćanje turskog predsednika Erdogana u Novom Pazaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track