SVAKA ČAST: Cipras podržao Srpsku listu
Foto: EPA

SVAKA ČAST: Cipras podržao Srpsku listu

Politika -

Premijer Grčke i predsednik Sirize Aleksis Cipras podržao je borbu Srpske liste i spremnost Sirize da pomogne budućim srpskim gradonačelnicima na Kosovu.

Premijer Grčke i predsednik Sirize Aleksis Cipras danas je u telefonskom razgovoru sa predsednikom Koalicije raseljenih lica sa Kosova i Metohije Milošem Stojkovićem, podržao borbu Srpske liste i spremnost Sirize da pomogne budućim srpskim gradonačelnicima, a posebno kandidatu za gradonačelnika Klokota Srećku Spasiću da se bliže povežu Grčka i Kolkot kroz investicije grčkih privrednika, jer je ta opština najugroženija srpska enklava na KiM, saopšteno je iz Koalicije raseljenih lica sa KiM.

Stojković, koji aktivno učestvuje u kampanji Srpske liste za predstojeće lokalne izbore na KiM, predočio je Ciprasu borbu srpskog naroda i Srpske liste na KiM za pobedu u svih 10 opština sa Srpskom većinom.

Stojković je izrazio veliko zadovoljstvo što prijateljstvo sa Sirizom i Ciprasom traje dugi niz godina i uveren je da će novi gradočelnici imati otorena vrata Sirize i Grčke, dodaje se u saopštenju te koalicije.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track