DVERI OPLELE PO MAJI GOJKOVIĆ: Ne razume drugi jezik sem pobune, zato ćemo joj se tako i obraćati
Foto: Marina Lopičić

prepucavanje

DVERI OPLELE PO MAJI GOJKOVIĆ: Ne razume drugi jezik sem pobune, zato ćemo joj se tako i obraćati

Politika -

Pokret "Dveri" odbacio je danas tvrdnje predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković da opozicija ne želi dogovor i optužio je da je ukinula sve tekovine parlamentarizma i da je 95 odsto svih kazni i udaljenja sa sednica bilo primenjeno protiv opozicije.

Kako se navodi u saopštenju, "Dveri" smatraju da Maja Gojković ne razume drugi jezik osim jezika pobune, zbog čega su poslanici te stranke počeli da se njoj i vladajućoj većini obraćaju "njima razumljivim jezikom".

"Strpljivo smo pokušavali, čekali i trpeli uvrede preko godinu i po dana skupštinskog rada da nam bude dozvoljeno da slobodno govorimo. Kako 'Dverima' to nije dozvoljeno zbog istine koju iznosimo o sprezi najvišeg vrha vlasti i organizovanog kriminala i pljačke od strane ovog režima, rešili smo da se sami izborimo za ustavom zagrantovano pravo na slobodu mišljenja i govora. Ne plašimo se neoosmanlijskih podanika, NATO poklonika, MMF zavisnika, kosmetskih izdajnika i Soroševih balkanskih saradnika svih sabranih u vladajućem režimu", navodi se u saopštenju.

Predsednica Skupštine Srbije i funkcionerka Srpske napredne stranke Maja Gojković izjavila je ranije da u SNS-u nije bilo razgovora o vanrednim parlamentarnim izborima i da ne zna li će ih biti sa predstojećim beogradskim izborima, ali da je njen utisak da ih opozicija želi.

(Kurir.rs/Beta)

Foto Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track