Najnovije vesti

VUČIĆ O MOGUĆIM PARLAMENTARNIM IZBORIMA: Ako opozicija zahteva, ja sa megdana neću bežati!
Foto: Marina Lopičić

Izbori u Beogradu test i za SNS

VUČIĆ O MOGUĆIM PARLAMENTARNIM IZBORIMA: Ako opozicija zahteva, ja sa megdana neću bežati!

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne isključuje mogućnost parlamentarnih izbora sledeće godine, navodeći da, ako opozicija iznese valjane razloge, može i da ih bude.

foto: Dragana Udovičić

"Čujem da neki traže izbore i ako insistiraju na tome, neću bežati sa megdana. Ne isključujem izbore, i ako opozicija iznese valjane razloge, možda ih i bude", rekao je Vučić.

Na pitanje da li su izbori u Beogradu najveći test za SNS od 2012. godine, Vučić kaže da računa da su "Đilas, Šapić i Šutanovac veliki favoriti".

DAČIĆ: Ako treba, neka budu i izbori za parlament

"Svi su oni kandidati istog režima DS i bore se jedino za privilegije i obnovu svojih milionskih kombinacija. Ako pobedimo, to će značiti da je narod glasao za rad, marljivost i trud, a ne za lopovluk i pljačku. Ako se desi drugačije, čestitaću im. Samo moraju da znaju da smo u Beogradu više uradili za ove tri godine nego oni od 1996.", kazao je Vučić.

Predsednik Srbije je naglasio da je veoma zadovoljan radom kabineta Ane Brnabić.

foto: Beta

"Povećanje plata i penzija je značajno, a ako budemo disciplinovani, biće još povećanja u budućnosti. Pomalo sam tužan zbog činjenice da mnogi mediji i deo javnosti čak i najbolje rezultate pokušavaju da omalovaže", rekao je Vučić.

(Kurir.rs/Tanjug/Večernje novosti/Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Počelo saslušanje svedoka! Ima li sud dovoljno dokaza da je Zoran Marjanović umešan u Jelenino ubistvo?

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...