ČEDA PRIZNAO DA IMA JAHTU, PA POREKAO: Evo šta je rekao u skandalu u Hrvatskoj!
Foto: Fonet

KOGA OVAJ FARBA

ČEDA PRIZNAO DA IMA JAHTU, PA POREKAO: Evo šta je rekao u skandalu u Hrvatskoj!

Politika -

Zamolili su me da snime neku scenu, zbog čega su, rekli su mi, postavili kameru na moje plovilo. Međutim, o istrazi ne znam ništa, rekao je Jovanović

Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je za Insajder da nije vlasnik ni jahte, ni glisera i da su svi navodi u medijima proteklih dana „potpuno besmisleni“.

- Nažalost, to nije istina - rekao je Jovanović za Insajder i dodao da jedva čeka da Agencija za borbu protiv korupcije, čiji je to posao, i proveri te navode.

Hrvatski mediji su najpre objavili da je tamošnja policija kod ostrva Vis zaplenila jahtu Čedomira Jovanovića kada su na njoj bile holivudske zvezde koje snimaju nastavak filma „Mama mija“. On je tada dao i izjavu novinarima u Hrvatskoj kojom je potvrdio da je vlasnik plovila.

- Zamolili su me da snime neku scenu, zbog čega su, rekli su mi, postavili kameru na moje plovilo. Međutim, o istrazi ne znam ništa - rekao je tada Jovanović.

U imovinskoj karti Čedomira Jovanovića, koja je objavljena na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, ne navodi se vlasništvo ni nad jahtom ni nad gliserom. Agencija za borbu protiv korupcije najavila je za Kurir da će pokrenuti vanredni postupak provere Jovanovićeve imovine.

Kurir / E. K.

Foto: Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track