Tomislav Nikolić: Pričao sam s Putinom puna 3 sata!
Foto: Beta/AP

Bivši predsednik Srbije podelio utiske iz Moskve

Tomislav Nikolić: Pričao sam s Putinom puna 3 sata!

Politika -

Nikolić se sastao i sa više od 40 srpskih privrednika koji rade u Rusiji, kao i sa srpskim studentima koji studiraju u ruskoj prestonici

Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom i bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da je tokom svečanosti u Moskvi, na kojoj mu je ruski predsednik Vladimir Putin uručio Orden prijateljstva, sedeo sa šefom ruske države „skoro tri sata“ i da su „otvorili mnogo tema“.

- Razgovarali smo i o onim temama o kojima smo pričali dok sam ja bio predsednik Srbije, o situaciji u kojoj se Rusija brani od jednog dela sveta, kao i o situaciji u Srbiji, kojoj ne dozvoljavaju da vodi svoju politiku potpuno mirno, ne vezujući se ni za koga - rekao je Nikolić za Sputnjik.

Kako se navodi, Nikolić se sastao i sa više od 40 srpskih privrednika koji rade u Rusiji, kao i sa srpskim studentima koji studiraju u ruskoj prestonici. Nikolić je kazao da je, dok je obavljao funkciju predsednika Srbije, delimično bio upoznat sa njihovim problemima:

- Oni su mi rekli da je to rešavano dalje kroz administraciju, ali da je uvek negde zastajalo.

J. R. - Foto: Beta/AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

“Da se ne lažemo” o pritiscima na Srbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja