Najnovije vesti

OBRADOVIĆ O IZBORIMA: Ideja je da na vlast dođu novi ljudi
Foto: Marina Lopičić

Drugačija politika

OBRADOVIĆ O IZBORIMA: Ideja je da na vlast dođu novi ljudi

Politika

Lider Dveri Boško Obradović ocenio je danas da na sledećim izborima jedina moguća podela na dve kolone treba da se odnosi na onu u kojoj su stranke spremne da priznaju nezavisnost Kosova, a nespremne da se obračunaju s kriminalom i korupcijom u sopstvenim redovima, i drugu, predvođenu Dverima, koji su za očuvanje Kosova u sastavu Srbije i konačni obračun s političkom mafijom.

 

On je u saopštenju naveo da građani Srbije koji nisu za sadašnji režim Aleksandra Vučića, ali ne žele ni restauraciju vlasti koja je bila pre Srpske napredne stranke, moraju imati alternativu, a to su oni koji do sada nikada nisi bili na vlasti i koji će preispitati sve od pogubnog puta ka EU do lažnih diploma i doktorata.

 

"Ne sme biti ideja da smenimo Vučića, a da ostane Vučićeva politika koju će neko drugi voditi. Ovde je ideja da dođe nova politika koja će preispitati pogubni put u EU, antiustavne dogovore oko KiM, sve lažne diplome i doktorate, sve korumpirane političare, bankare, policajce, tužioce i sudije koji su deo političke mafije koja vlada Srbijom bez obzira na smenu vlasti, sve bankarske pljačke, sve katastrofalne ugovore sa stranim firmama...", istakao je Obradović.

 

U saopštenju se ocenjuje da Dveri danas smetaju jer nisu deo ujedinjenih monopola koji vladaju Srbijom tri decenije, i zato što imaju politku drugačiju od dosadašnjih.

 

"U našim biografijama nema kompromitujućih materijala, pa ne mogu da nas drže u fiokama i ucenjuju. I najviše zato što smo rešeni da se obračunamo sa kriminalom i korupcijom koji su uništili Srbiju kao deo svih režima do sada. To ne može niko drugi. To može samo neko ko u tome nije učestvovao. To mogu samo Dveri", rekao je Obradović. 

 

(Kurir.rs/Beta)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Snimak iz kabineta Maje Gojković

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...