OBRADOVIĆ O IZBORIMA: Ideja je da na vlast dođu novi ljudi
Foto: Marina Lopičić

Drugačija politika

OBRADOVIĆ O IZBORIMA: Ideja je da na vlast dođu novi ljudi

Politika -

Lider Dveri Boško Obradović ocenio je danas da na sledećim izborima jedina moguća podela na dve kolone treba da se odnosi na onu u kojoj su stranke spremne da priznaju nezavisnost Kosova, a nespremne da se obračunaju s kriminalom i korupcijom u sopstvenim redovima, i drugu, predvođenu Dverima, koji su za očuvanje Kosova u sastavu Srbije i konačni obračun s političkom mafijom.

On je u saopštenju naveo da građani Srbije koji nisu za sadašnji režim Aleksandra Vučića, ali ne žele ni restauraciju vlasti koja je bila pre Srpske napredne stranke, moraju imati alternativu, a to su oni koji do sada nikada nisi bili na vlasti i koji će preispitati sve od pogubnog puta ka EU do lažnih diploma i doktorata.

"Ne sme biti ideja da smenimo Vučića, a da ostane Vučićeva politika koju će neko drugi voditi. Ovde je ideja da dođe nova politika koja će preispitati pogubni put u EU, antiustavne dogovore oko KiM, sve lažne diplome i doktorate, sve korumpirane političare, bankare, policajce, tužioce i sudije koji su deo političke mafije koja vlada Srbijom bez obzira na smenu vlasti, sve bankarske pljačke, sve katastrofalne ugovore sa stranim firmama...", istakao je Obradović.

U saopštenju se ocenjuje da Dveri danas smetaju jer nisu deo ujedinjenih monopola koji vladaju Srbijom tri decenije, i zato što imaju politku drugačiju od dosadašnjih.

"U našim biografijama nema kompromitujućih materijala, pa ne mogu da nas drže u fiokama i ucenjuju. I najviše zato što smo rešeni da se obračunamo sa kriminalom i korupcijom koji su uništili Srbiju kao deo svih režima do sada. To ne može niko drugi. To može samo neko ko u tome nije učestvovao. To mogu samo Dveri", rekao je Obradović.

(Kurir.rs/Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Snimak iz kabineta Maje Gojković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track