PALMA: Ko tuče žene mesto mu je u zatvoru, a ne u Skupštini
Foto: Nemanja Pančić

PALMA: Ko tuče žene mesto mu je u zatvoru, a ne u Skupštini

Politika -

- Pozivam poslanike u Skupštini Srbije da se ne tuku, a posebno one koji tuku žene. Oni koji tuku žene u Skupštini Srbije, njima je mesto u zatvoru, a ne u parlamentu i to je strašno ružna slika koja se šalje onima koji gledaju prenose Skupštine Srbije - izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, obraćajući se dobitnicima uglednog društvenog priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ za Šumadiju i Pomoravlje u Skupštini grada Jagodine.

On je dodao da će predložiti predsednici parlamenta Maji Gojković da se jedna sednica Skupštine Srbije održi u velikoj sali Skupštine grada Jagodine.

- Predložiću Maji Gojković da jednu sednicu održimo u Jagodini da vide svi koje je to jedinstvo ovde, koje termine koristimo i šta su nam teme - rekao je Palma.

- U Srbiji postoji politička stabilnost i ekonomska sigurnost i to privlači investitore. Čestitam svim privrednicima, dobitnicima ove prestižne nagrade, jer su oni zaslužni za ostvarenje suficita na teritoriji Šumadije i Pomoravlja, a suficit znači stabilnost i nova radna mesta“ rekao je Marković. Od 19 dobitnika nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“ , 8 je iz Jagodine, 7 iz Kragujevca, 2 iz Svilajnca i po jedan iz Ćuprije i Paraćina. Među dobitncima su i itaijanske kompanije koje rade u Jagodini, Aunde i Mobil Turi, Fakultet pedagoških nauka u Jagodini, Turistička organizacija Jagodine, Akva park u Jagodini, Jagodinska vinarija, Hotel Orbis iz Paraćina, Panasonik iz Svilajnca, Svislajon Miloduh iz Kragujevca ...

(Kurir.rs) (Foto: Nemanja Pančić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO! I srpski političari u “Rajskim papirima”!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track