ČEDA JOVANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Ja sam lažov i secikesa!
Foto: Dragana Udovičić

HIT PRIČA

ČEDA JOVANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Ja sam lažov i secikesa!

Politika -

Pojavio se taj tragični Saša Janković, nedovršena ličnost, kojeg smo mi proizveli, ispričao lider LDP za hrvatski list

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović nema problem da govori o svom privatnom životu, a poslednja pikanterija koju je otkrio vezana je za period kad se kao 14-godišnjak „ubio“ od piva i loze, pa zajedno s Nikom Kejvom nije uspeo ni vrata da potrefi.

Nik Kejv, foto: Profimedia

- Dolazim iz grada u kojem sam odrastao slušajući nju vejv, odlazeći na Akademiju, gde sam 1984, 1985. godine s Nikom Kejvom pio pivo i lozu - jedva sam našao vrata, imao sam 14 godina - izjavio je Jovanović za riječki Novi list.

Na konstataciju novinara da bi mogao da ima mnogo razloga da bude ogorčen, ljut, nezadovoljan i razočaran, ali i da takav utisak ne ostavlja, Jovanović to objašnjava rečima:

- Vidite, još uvek sam živ. Kad mi mere metabolizam, kompjuterski program izbaci da imam 12 godina... Imam divnu porodicu, tek sam 17 godina s Jelenom u vezi, a još sam zaljubljen.

Jovanović kaže da je i dalje najmlađi političar u Srbiji.

- I tako već 25 godina. Kad se neko novo lice i pojavi, kao kad se sad pojavio taj tragični Saša Janković, nedovršena ličnost, kojeg smo mi proizveli, on kaže: „Mi novi“ - a pet godina stariji od mene.

On otkriva i da mu hrišćanstvo nije potrebno da bi našao svoj mir.

- Neki su mi običaji dragi: u porodici volimo da na Uskrs lupamo jaja, na Božić se okupimo, ložimo vatru u kaminu i pričamo, nađemo vremena jedni za druge... Ali to nije čak ni hrišćanski! Pa čekaj - ko bi trebalo da slavi život? Oni! Oni bi trebalo da skidaju težinu srebreničkog greha s mog naroda! Ja sam političar, po difoltu sam lažov i secikesa - kaže lider LDP.

Kurir / S. Đ.

Foto: Dragana Udovičić, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Ekskluzivno! Evo ko će biti novi premijer Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track