GOJKOVIĆ: Nasilje je jedina politika koju Obradović promoviše
Foto: Zorana Jevtić

reagovanje

GOJKOVIĆ: Nasilje je jedina politika koju Obradović promoviše

Politika -

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ocenila je danas incident na sednici Administrativnog odbora kao još jedan od "nasilničkih ispada" šefa poslaničke grupe Dveri Boška Obradovića, te izjavila da veruje da će svi u društvu osuditi takvo ponašanje.

Ona je u pisanoj izjavi osudila "napad Boška Obradovića na predsednika Administrativnog odbora Aleksandra Martinovića", navodeći da je nasilje jedina politika za koju Obradović zna i koju promoviše.

"Nakon napada na žene, prvo u RIK-u, potom na novinarke TV Pinka Gordanu Uzelac i Maru Dragović i nasilnog upada u moj kabinet, Obradović je današnjim fašističkim metodama i napadom na Martinovića još jednom pokazao građanima da je nasilje jedina politika za koju on zna i koju promoviše", navela je Gojković.

Predsednica parlamenta kaže i da je danas svim građanima jasno da je jedini cilj i smisao političke borbe Boška Obradovica izazivanje incidenata i obesmišljavanje rada Skupštine.

"Ovakvim primitivnim ponašanjem, nedostojnim Doma Narodne skupštine, Obradović je jasno i nedvosmisleno pokazao kako on vidi političku borbu i koliko ne poštuje građane Srbije. Činjenica da se ne libi ovakvih činova ljotićevskog nasilja, ni na veliki hrišcanski praznik, najbolje govori o tome koliko su istinita i stvarna njegova takozvana zalaganja za porodične i tradicionalne vrednosti", smatra Gojković.

Ona je dodala i da očekuje i veruje da će svi u društvu osuditi nasilničko i neprimereno ponašanje, jer, kako kaže, ne može da postoji dozvoljeno i nedozvoljeno nasilje.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Novi incident u Skupštini Srbije! Boško Obradović gađao Martinovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track