OBRADOVIĆ NAKON GAĐANJA U SKUPŠTINI: Neću se pozivati na imunitet, radujem se što ću izneti istinu
Foto: Fonet

Moguća odgovornost predsednika Dveri pred tužilaštvom

OBRADOVIĆ NAKON GAĐANJA U SKUPŠTINI: Neću se pozivati na imunitet, radujem se što ću izneti istinu

Politika -

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović saopštio je danas da se, ako ga tužilaštvo pozove na odgovornost zbog incidenata u Skupštini Srbije, neće pozivati na poslanički imunitet.

"Ako me tužilaštvo pozove na odgovornost zbog političkog rada i opozicione borbe u Narodnoj skupštini - neću se pozivati na poslanički imunitet, već se radujem mogućnosti da iznesem istinu o nasilničkom ponašanju aktuelne vlasti", naveo je Obradović u pisanoj izjavi.

(KURIR TV) OBRADOVIĆ O NAPADU NA MARTINOVIĆA: Čak ni kompjuterski miš nije mogao da trpi toliku nepravdu

On je rekao da je sve incidente u Skupštini izazvala vlast.

foto: Fonet

"Predsedavajući je taj koji gasi mikrofone, kažnjava i isključuje narodne poslanike opozicije kako bi sprečio kritiku vlasti. Sve što radi opozicija je reakcija na takvo nasilničko ponašanje vlasti i predstavlja borbu za slobodu misli i govora kao osnovno demokratsko pravo", naveo je Obradović.

(KURIR TV) Pogledajte trenutak kada Obradović gađa Martinovića jer mu nije dao reč!

On je dodao i da će se ako ga pozove neko iz tužilaštva ili suda "pozvati na autoritet dva izuzetna pravnička autoriteta - Maju Gojković i Aleksandra Martinovića", navodeći da će se pozvati na njihovo ponašanje iz 1994, odnosno 2009. godine.

foto: Fonet

Poslanici Narodne seljačke stranke i Srpske napredne stranke, Marijan Rističević i Marko Atlagić saopštili su juče da su podneli krivičnu prijavu zbog nasilničkog ponašanja protiv šefa poslaničke grupe Dveri u Skupštini Srbije Boška Obradovića.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Fonet)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Naser Orić postao lovac u Srbiji?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track