JOVANOVIĆ (DSS) POVODOM ORIĆEVIH TVRDNJI DA SLOBODNO PRELAZI SRPSKU GRANICU: To je prvorazredni skandal, svima nam se loše piše!
Foto: Fonet

Lider DSS reagovao na tvrdnje ratnog komandanta Srebrenice

JOVANOVIĆ (DSS) POVODOM ORIĆEVIH TVRDNJI DA SLOBODNO PRELAZI SRPSKU GRANICU: To je prvorazredni skandal, svima nam se loše piše!

Politika -

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović ističe da je u pitanju "prvorazredni skandal" reagujući na tvrdnje ratnog komandanta Srebrenice Nasera Orića koji je u ekskluzivnom razgovoru za Kurir rekao da slobodno ulazi u našu zemlju sa ispravama na kojima stoji njegovo ime.

Reagujući na Orićeve tvrdnje da nesmetano prelazi granicu sa svojim dokumentima, a ne lažnim, Jovanović poručuje da nam se "svima loše piše".

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO! RAZGOVARALI SMO SA NASEROM ORIĆEM! Poslušajte snimak: Koji srpski carinici! Samo mirno salutiraju! Prođem, nema tu priče!

"Ako Orić zaista slobodno dolazi u Srbiju, onda je to prvorazredni skandal. Takve stvari, baš kao i ova priča o postojanju paralelne službe bezbednosti koja je jača od državne, dokazuju da mi zapravo i nemamo državu i da nam se svima loše piše", podvukao je on u izjavi za Kurir.

foto: Beta

Podsetimo, Naser Orić, koji se nalazi na poternici Srbije zbog ratnih zločina, u ekskluzivnom razgovoru za Kurir potvrdio je da dolazi da lovi divljač u lovištima po Srbiji istakavši da "srpski carinici samo stoje mirno i salutiraju mu dok prolazi".

(Kurir.rs/I. Kljajić/Foto: Fonet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track