DEMOKRATE SE PRAVDAJU: Lažu da imamo tajnu službu
Foto: Dragana Udovičić

Peru se

DEMOKRATE SE PRAVDAJU: Lažu da imamo tajnu službu

Politika -

Nemam nikakva saznanja o tvrdnjama koje je izneo Radulović, a koje mu je navodno rekao Janković, naveo je šef DS Dragan Šutanovac

Ne stišava se bura nakon tvrdnji lidera DJB Saše Radulovića da DS godinama, tačnije još od vremena dok je na čelu stranke bio Zoran Đinđić, ima svoju tajnu službu za prisluškivanje! Međutim, svi dosadašnji lideri demokrata peru ruke od te priče i tvrde da stranka nema takvu službu.

- Nemam nikakva saznanja o tvrdnjama koje je izneo Radulović, a koje mu je navodno rekao Janković - naveo je šef DS Dragan Šutanovac.

Ni bivši lider demokrata Bojan Pajtić ništa ne zna o ovoj temi:

- Prvi put čujem. Deluje mi kao naučna fantastika - kaže Pajtić, a i Boris Tadić je takođe rekao da je ova priča potpuna neistina.

Inače, sve je krenulo kad je pre nekoliko dana lider DJB Saša Radulović rekao da mu je u januaru 2014. tadašnji ombudsman Saša Janković ispričao priču o tome kako je DS 2004. krenuo u izgradnju paralelne službe bezbednosti, u stvari aparata za praćenje i prisluškivanje, i da je ta služba sada jača, modernija i bolje opremljena od državne. Nakon toga se oglasio i nekadašnji šef beogradske policije Marko Nicović, koji je potvrdio te navode, dodavši da je DS takvu službu imao i pre 2004.

Kurir / K. B.

Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Rijaliti u sudnici Haškog tribunala!

​​​​​​​

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track