(VIDEO) SRĐAN ŠKORO: Janković misli da je 600.000 glasova osvojio sam! A kad god je pokušao da BUDE DUHOVIT, ispao je GLUP U DRUŠTVU!
Foto: Filip Plavčić

INTERVJU NEDELJE

(VIDEO) SRĐAN ŠKORO: Janković misli da je 600.000 glasova osvojio sam! A kad god je pokušao da BUDE DUHOVIT, ispao je GLUP U DRUŠTVU!

Politika -

Škoro je pričao o razlozima zbog kojih je napustio PSG

Doskorašnji član Pokreta slobodnih građana Srđan Škoro, koji je skoro napustio ovaj Pokret i čija pisana ostavka je izazvala veliku famu u javnosti, bio je gost "Espreso intervjua nedelje". Škoro nam je pričao o razlozima zbog kojih je napustio PSG, o bračnom paru Saši i Slavici Janković, šta je mislio kada je rekao da je "jedna Mira Marković bila sasvim dovoljna za Srbiju, i da nas stvaranje malog Slobe i male Mire u likovima bračnog para Janković neće nigde odvesti, osim direktno u propast", piše Espreso.

foto: Filip Plavčić

Škoro nam je otkrio šta je srž problema u PSG-u, s obzirom da je veći broj ljudi otišao iz Pokreta slobodnih građana kako su toliko pogrešili u proceni, ko finansira PSG, zašto je Jankovićeva ostavka odbijena na Skupštini PSG, zašto se čekalo ovoliko dugo da se izrazi nezadovoljstvo, kako gleda na komentare pojedince koji smatraju da je slabljenjem potencijalno najjačeg protivnika na ovaj način samo ojačao Aleksandra Vučića, da li je sa Jankovićem pokušao da popriča o svemu u četiri oka pre nego je dao pisanu ostavku, šta mu je rekao, kako vidi metaforu o prozoru i provetravanju...

Kurir.rs/Espreso.co.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Srđan Škoro, Espreso intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track