(FOTO) PIŠE PESME ZA NARODNJAKE, A U POLITICI JE VIŠE OD 26 GODINA: Ovako je izgledao kad je bio mlad! Prepoznajete li ovog ministra?
Foto: Youtube Printscreen

Pre 26 godina, pojavio se u i dokumentarcu haškog samoubice Praljka

(FOTO) PIŠE PESME ZA NARODNJAKE, A U POLITICI JE VIŠE OD 26 GODINA: Ovako je izgledao kad je bio mlad! Prepoznajete li ovog ministra?

Politika -

BEOGRAD - U domaćoj politici prisutan je više od 26 godina, uglađen je, kažu, pristojan i fin.

Ministar je u već nekoliko poslednjih vlada, a piše i tekstove za novokomponovane narodnjake, pre svih za svog prijatelja plavog čuperka - Halida Muslimovića.

foto: Youtube Printscreen

Pre tačno 26 godina, pojavio se i u dokumentarnom filmu pokojnog Slobodana Praljka, ratnog generala HV, koji se prošle nedelje ubio u sudnici Haškog tribunala popivši otrov u toku izricanja presude

Uoči SFRJ krvoprolića, Praljak je kao filmski režiser 1991. godine snimio i dokumentarac "Sandžak - Novi Pazar" u kojem je aktuelni ministar tada govorio kao mlad političar i sekretar jedne stranke iz tog kraja Srbije.

foto: Youtube Printscreen

Film, kao i scena iz njega, isplivali su iz zaborava posle Praljkovog samoubistva koje je, na teritoriji čitave bivše SFRJ, bilo okidač za podsećanje na sve što je Praljak govorio i radio ne samo u toku ratnih godina nego i u vreme, te uoči raspada SFRJ.

Da li ga prepoznajete?

foto: Dado Đilas

To je Rasim Ljajić!

(Kurir.rs/Foto: Youtube printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NIKAD OBJAVLJENA PESMA IZ RATA: Vojnici pevaju Gedžo, gegulo! Naježićete se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track