DAČIĆ ISKREN: Najbolji politički brak u Srbiji je koalicija SPS-JS
Foto: Kurir

Pozdravio članove podmlatka Jedinstvene Srbije na kopaoniku

DAČIĆ ISKREN: Najbolji politički brak u Srbiji je koalicija SPS-JS

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar inostranih poslova u Vladi Srbije Ivica Dačić, pozdravljajući članove podmlatka Jedinstvene Srbije i njeno rukovodstvo , je rekao da niko u Srbiji nije nikada više uradio za mlade od Dragana Markovića Palme.

Svi mi moramo stvoriti uslove za bolji život mladih i vi niste, kako neki kažu budućnost, već sadašnjost Srbije i treba da budete u centru političkih događanja. Ne dozvolite da mladost bude veći hendikep od starosti. Nama mora da bude cilj borba za svako radno mesto. To je novi primarni zadatak. Nekada smo ginuli za našu zemlju a sada je herojsko delo borba za svako radno mesto - kazao je Dačić.

foto: Kurir

On je ocenio da je najbolji politički brak u Srbiji koalicija SPS - JS, koji traje najduže na političkoj sceni Srbije.

Na Izbornoj Skupštini Podmlatka Jedinstvene Srbijie za predsednika podmlatka izabran je 23-godišnji Stefan Jovanović iz Velike Plane, apsolvent Pravnog fakulteta u Kragujevcu, predsednik i jedan od osnivača Udruženja studenata prava. Jovanović je takođe i predsednik Studentskog parlamenta.

Za njegovog zamenika izabrana je Mina Veličković, student Fakulteta za hotelijerstvo i turizam, student generacije sa prosečnom ocenom 10. Izabrano je i 17 potpredsednika Podmlatka JS.

(Kurir.rs/Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Smeta li NATO saradnja Srbije sa Rusima? Novinar Kurira pitao Stoltenberga ono što drugi nisu smeli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track