(FOTO) REVOLTIRANI TAČIJEVIM IZJAVAMA: Ruska ambasada u Kanadi objavila fotografiju koja je oduševila Srbe! SVETU PORUČILI - KOSOVO JE SRBIJA!
Foto: Profimedia

objaviljeno na ćirilici

(FOTO) REVOLTIRANI TAČIJEVIM IZJAVAMA: Ruska ambasada u Kanadi objavila fotografiju koja je oduševila Srbe! SVETU PORUČILI - KOSOVO JE SRBIJA!

Politika -

Kosovski predsednik Hašim Tači boravio je u Kanadi krajem novembra, i tom prilikom je pred kanadskim poslanicima i tamošnjim medijima govorio o ruskom uticaju na Balkanu.

On je rekao da Rusija pokušava da destabilizuje Kosovo, da se bore protiv Zapada, kao i da navodno ometaju učlanjenje Kosova u organizacije. Ovo su bili samo neki od komentara koje je Tači dao za kanadske medije tokom posete Otavi.

On je pred poslanicima govorio da se Rusija bori protiv Zapada,

Nakon ovih Tačijevih reči, komentar ruskih zvaničnika nije odmah bilo, ali se zato u ponedeljka oglasila ambasada Rusije u Kanadi i oduševila građane Srbije svojom izjavom.

Naime, oni su na društvenoj mreži Tviter napisali sledeće:

"Posle nedavne posete gospodina Tačija Otavi i njegovih antiruskih komentara za kanadske medije, želimo da iskoristimo ovu priliku da sve podsetimo #KosovojeSrbija," stoji u poruci na društvenoj mreži uz fotografiju zastave Republike Srbije na kojoj se takođe nalazi natpis Kosovo je Srbija ispisan ćirilicom.

(Kurir.rs/Foto: Profimedia, Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKO SMO PREVARILI NATO... Genijalna ideja naše vojske spasila avione i osramotila Alijansu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track