(VIDEO) SKUPŠTINSKA RASPRAVA BESNI LI BESNI, A ATLAGIĆ SPAVA LI SPAVA: Poslanika SNS sustigao umor, pa zadremao nasred sednice
Foto: Printscreen/Twitter

Nekad arlaukao, a sad zahrkao

(VIDEO) SKUPŠTINSKA RASPRAVA BESNI LI BESNI, A ATLAGIĆ SPAVA LI SPAVA: Poslanika SNS sustigao umor, pa zadremao nasred sednice

Politika -

BEOGRAD - Današnji rad parlamenta bio je obeležen javljanjem poslanika po povredi Poslovnika, a iako je na dnevnom redu načelna rasprava o predloženom budžetu za 2018, a rasprave ne jenjavaju iz sednice u sednicu, pojedine poslanike je očito sustigao umor.

Tako je poslanica Pokreta Dosta je bilo Tatjana Macura usnimila detalj koji gledaoci nisu mogli videti u direktnom prenosu sednice u četvrtak, a koji je nasmejao mnoge korisnike Tvitera.

foto: Nebojša Mandić

"Atlagić spava", prokomentarisala je Macura, ilustrujući pomenuti snimak emotikonom koji prikazuje dubok san, a na kojem se vidi poslanik SNS Marko Atlagić kako žmuri oslonjen na obe ruke.

foto: Printscreen/Twitter

Iako poznat po burnim raspravama i čestim dobacivanjima, Atlagić ovoga puta nije mogao da se odupre umoru, a da li je samo "odmarao oči" ili se zaista prepustio snu, ostalo je nejasno.

foto: EPA/Mark Dadaswell

Podsetimo, u jučerašnjoj skupštinskoj raspravi, stavove o predlogu budžeta izneli su ovlašćeni predstavnici poslaničkih grupa. Poslanici vladajuće koalicije su ocenili da predlog budžeta za 2018. godinu potvrđuje reformski kurs vlade, da je izbalansiran, fiskalno odgovoran i ozbiljan, razvojno orijentisan ka povećanju investicija i poboljšanju fiskalnog ambijenta.

foto: Marina Lopičić

Opozicija, međutim, kritikuje predloženi budžet uz ocenu da je netransparentan, da Vlada vodi pogrešnu ekonomsku politiku, te da je javni dug od 2012. godine do danas porastao za deset milijardi dinara.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Twitter)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Novi incident u Skupštini Srbije! Pogledajte kako je Obradović gađao Martinovića mišem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track