VUČIĆ OŠTRO PO OPOZICIJI: Bojkotuju izbore jer nemaju nikakvu podršku, o Đilasu i Šapiću mislim veoma loše
Foto: Printscreen/Pink

Predsednik Srbije o polemikama uoči lokalnih izbora

VUČIĆ OŠTRO PO OPOZICIJI: Bojkotuju izbore jer nemaju nikakvu podršku, o Đilasu i Šapiću mislim veoma loše

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u Palati Srbija da pojedini predstavnici opozicije bojkotuju lokalne izbore zato što nemaju nikakvu podršku, a ne, kako su istakli, "zbog nasilne kampanje koju vodi vlast".

foto: Printscreen/Pink

"Zamislite koliko je Janković popularan u Mionici... Ne mogu nikog živog da nađu tamo. Tvrde da mi imamo većinu u Preševu, a mi ćemo se boriti za prelazak cenzusa. Srba nema u Preševu. A sinoć su najavili kako kreće rušenje SNS u Kruševcu, a ti koje bi oni da ruše imaju podršku u Kruševcu između 90 i 98 odsto", istakao je predsednik Vučić, odgovarajući na novinarska pitanja o porukama Vuka Jeremića i Saše Jankovića.

REŠENJE STAMBENOG PITANJA ZA VOJSKU, POLICIJU I BIA Vučić po završetku sastanka Komisije: Cilj nam je da naši bezbednjaci mogu da planiraju porodicu

Po završetku prvog sastanka vladine Komisije za pripremu Predloga programa izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti, Vučić se osvrnuo i na spekulacije da će Dragan Đilas biti kandidat za gradonačelnika na predstojećim beogradskim izborima, podvukavši da o njemu nema "nimalo dobro mišljenje".

foto: Printscreen/Pink

"O Đilasu mislim veoma loše zbog tragičnih dugova koje je ostavio Beogradu, zbog tragične medijske politike koju je vodio i zato što je ostavio prestonicu u ruševinama. Borićemo se, ta borba neće biti laka", kratko je prokomentarisao Vučić.

foto: Dado Đilas

On je dodao i da će "SNS svakako biti ozbiljna opozicija vlasti Đilasa, Šapića i svih ostalih koji su već jednom urušavali grad".

foto: Printscreen/Pink

"Verovatno gubimo, ali nećemo dozvoliti da se rezultati rada ne vide, a onda neka građani odluče. Đilas je svakako mnogo uspešniji, ozbiljniji i obrazovaniji od Šapića, koji je tukao ljude za njegov račun, u Ralji, na primer", naveo je Vučić.

(Kurir.rs/Foto: Printscreeen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

“Da se ne lažemo” o opoziciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track