(KURIR TV) EKSKLUZIVNI SNIMAK INCIDENTA U PEĆINCIMA Dvojica nasrnula na zamenika predsednika DS i bacila mu telefon: SAD ĆEŠ TI DA VIDIŠ!
Foto: Kurir

Obračun ispred biračkog mesta

(KURIR TV) EKSKLUZIVNI SNIMAK INCIDENTA U PEĆINCIMA Dvojica nasrnula na zamenika predsednika DS i bacila mu telefon: SAD ĆEŠ TI DA VIDIŠ!

Politika -

Incident se dogodio na biračkom mestu 22 u Osnovnoj školi "Slobodan Bajić" u mestu Popinci kada su, na tvrdnju predstavnika DS da se obavlja javno glasanje, nepoznati mladići počeli da ih napadaju i da se s njima svađaju.

Jedan iz grupe tih mladića oteo je telefon zameniku predsednika DS Igoru Salaku i bacio u jarak. Salak je rekao da će podneti krivičnu prijavu zbog tog napada.

Kako se vidi na snimku, dvojica mladića prilaze Salaku i otimaju mu telefon kojim je snimao iz ruku, bacaju ga i prete rečima: "Sad ćeš ti da vidiš!"

foto: Kurir

Predsednik biračkog odbora odbio je da da izjavu o incidentima koji su se dogodili ispred tog biračkog mesta.

foto: Kurir

Funkcionerka DS Gordana Čomić rekla je da su "dobili dojavu da se na biračkom mestu događa javno glasanje", te da su izašli na teren kako bi proverili, sa svojim predstavnicima, o čemu se tačno radi, ali da su ih onda nepoznati počinioci napali.

PRVI INCIDENTI ODMAH PO OTVARANJU BIRALIŠTA U PEĆINCIMA: Nepoznati mladići napali demokratu Igora Salaka i oteli mu mobilni

"Ne znamo ko su ljudi koji nam prete i napadaju nas i tvrde da sme javno da se glasa iako je to zabranjeno Krivičnim zakonikom Srbije, u glavi 15", rekla je Čomićeva.

S druge strane, Srpska napredna stranka saopštila je danas da funkcioneri Demokratske stranke predvođeni Gordanom Čomić i Aleksandrom Jerkov, zajedno sa još desetak aktivista DS, na najbrutalniji način ometaju izborni proces i slobodnu volju građana u Pećincima.

NAPREDNJACI UZVRAĆAJU DEMOKRATAMA NAKON INCIDENTA U PEĆINCIMA: Vi napadate i psujete građane!

"Neposredno ispred biračkog mesta u Popincima okupljeni funkcioneri i aktivisti DS uznemiravali su građane i sprečavali ih da glasaju po slobodnoj volji. Na pitanje građana zašto se tako ponašaju i konstataciju da je takvo ometanje izbornog postupka zakonom zabranjeno, aktivisti DS napali su građane psujući ih", ističe se u saopštenju.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RUSI NAM VRATILI MESO ZARAŽENO OPASNOM BAKTERIJOM?! Jedemo li namirnice koje nisu uništene?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track