UBEDLJIVA POBEDA SNS U PEĆINCIMA: Naprednjacima skoro 80 odsto glasova
Foto: Printscreen YT

uspeh

UBEDLJIVA POBEDA SNS U PEĆINCIMA: Naprednjacima skoro 80 odsto glasova

Politika -

U Pećincima gde su danas održani lokalni izbori lista "Aleksandar Vučić - Srpska napredna stranka- Socijalistička partija Srbije - Ivica Dačić" odnela je ubedljivu pobedu.

Na osnovu 70 odsto obrađenih glasova lista "Aleksandar Vučić - Srpska napredna stranka - Socijalistička partija Srbije - Ivica Dačić" u Pećincima je osvojila je čak 79,12 odsto glasova građana.

Opštinska izborna komisija u Pećincima saopštila je da je na današnjim lokalnim izborima do zatvaranja biračkih mesta prema preliminarnim računicama glasalo 69,8 odsto birača.

foto: Dragan Kadić

Sekretarka OIK Jelena Mićić rekla ranije je za agenciju Beta da su sva biračka mesta zatvorena u 20 sati, te da se čeka da birački odbori počnu da pristižu na primopredaju glasačkog materijala sa terena, a zvanični rezultati glasanja biće poznati kasnije tokom večeri.

Mićić je dodala da još nije bilo zvaničnih prigovora na nepravilnosti tokom izbornog dana u Opštini Pećinci, ali su u lokalnoj Demokratskoj stranci rekli da se očekuje da će ih na kraju procesa biti, jer je zabeleženo nekoliko incidenata i nepravilnosti.

U opštini Pećinci ima 30 glasačkih mesta i blizu 16.000 gradjana sa pravom glasa.

(Kurir.rs/Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RUSI NAM VRATILI MESO ZARAŽENO OPASNOM BAKTERIJOM?! Jedemo li namirnice koje nisu uništene?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track