Najnovije vesti

UBEDLJIVA POBEDA SNS U PEĆINCIMA: Naprednjacima skoro 80 odsto glasova
Foto: Printscreen YT

uspeh

UBEDLJIVA POBEDA SNS U PEĆINCIMA: Naprednjacima skoro 80 odsto glasova

Politika

U Pećincima gde su danas održani lokalni izbori lista "Aleksandar Vučić - Srpska napredna stranka- Socijalistička partija Srbije - Ivica Dačić" odnela je ubedljivu pobedu.

 

Na osnovu 70 odsto obrađenih glasova lista "Aleksandar Vučić - Srpska napredna stranka - Socijalistička partija Srbije - Ivica Dačić" u Pećincima je osvojila je čak 79,12 odsto glasova građana.

 

Opštinska izborna komisija u Pećincima saopštila je da je na današnjim lokalnim izborima do zatvaranja biračkih mesta prema preliminarnim računicama glasalo 69,8 odsto birača.

 

foto: Dragan Kadić

Sekretarka OIK Jelena Mićić rekla ranije je za agenciju Beta da su sva biračka mesta zatvorena u 20 sati, te da se čeka da birački odbori počnu da pristižu na primopredaju glasačkog materijala sa terena, a zvanični rezultati glasanja biće poznati kasnije tokom večeri.

 

Mićić je dodala da još nije bilo zvaničnih prigovora na nepravilnosti tokom izbornog dana u Opštini Pećinci, ali su u lokalnoj Demokratskoj stranci rekli da se očekuje da će ih na kraju procesa biti, jer je zabeleženo nekoliko incidenata i nepravilnosti.

 

U opštini Pećinci ima 30 glasačkih mesta i blizu 16.000 gradjana sa pravom glasa.

 

(Kurir.rs/Beta)

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) RUSI NAM VRATILI MESO ZARAŽENO OPASNOM BAKTERIJOM?! Jedemo li namirnice koje nisu uništene?

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...