Najnovije vesti

MINISTAR POLICIJE OTKRIO: Evo kako sam postao Nebojša iz Beograda!
Foto: Marina Lopičić

Stefanović objasnio

MINISTAR POLICIJE OTKRIO: Evo kako sam postao Nebojša iz Beograda!

Politika

I danas stojim iza svake reči koju sam izgovorio u toj emisiji, rekao je Stefanović

Ministar policije Nebojša Stefanović otkrio je za Nedeljnik zašto se kao gledalac uključio u emisiju „Utisak nedelje“ kad je gost bio sadašnji predsednik Srbije Aleksandar Vučić.


To njegovo uključenje, gde se predstavio kao Nebojša iz Beograda, godinama kasnije postalo je viralno na društvenim mrežama.

 

foto: Zorana Jevtić

 

- Ja sam se javio i predstavio svojim imenom. Javio sam se zato što je tada bio veliki broj nameštenih gledalaca, pa je u tim emisijama izgledalo da je 10:0 protiv Vučića, a hteo sam da pokažem da nije tako. Ali i ne samo to. Gde sam tada mogao da iskažem svoj stav? Da nisam mogao da odem na RTS, Studio B, ili da dobijem intervju u Novostima? Mogao sam da dođem samo do vrata tih redakcija. Ne samo ja, bilo ko iz tadašnje opozicije. A danas svi opozicioni lideri imaju potpunu slobodu da se pojave u medijima. Ali mi smo se i za to borili. I danas stojim iza svake reči koju sam izgovorio u toj emisiji - rekao je Stefanović.


On je kazao i da mu ne nedostaje emisija „Utisak nedelje“.

 

- Ima toliko emisija u kojima se prikazuju slični sadržaji. Nemam mnogo vremena da gledam televiziju. Ja sam filmofil, kad stignem, pogledam film na HBO. Upravo sam odgledao odličnu rusku seriju „Metod“ - kazao je Stefanović.


Kurir / R. K.

 

Foto: Marina Lopičić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

ESPRESO TVITER 2017: Ovako su se političari borili sa tvitovima o sebi

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...