(VIDEO) BOŠKO DEDA MRAZ: Dveri spremile poklone za vlast! Od kompjuterskog miša do karte za Kanadu!
Foto: Printscreen/Facebook

Performans u holu Doma Narodne skupštine

(VIDEO) BOŠKO DEDA MRAZ: Dveri spremile poklone za vlast! Od kompjuterskog miša do karte za Kanadu!

Politika -

Poslanička grupa Dveri danas je pokazala poklone koje je namenila državnom vrhu Srbije i poželela sve najbolje na ličnom i porodičnom planu svim zaposlenima u Skupštini Srbije. Poklone je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije pokazao predsednik Dveri Boško Obradović i obrazložio zašto su određeni funkcioneri dobili baš te poklone.

Dveri su predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću poklonili "fantomku".

"Ovo je jedna redizajnirana, izuzetno osmišljena fantomka za sve aktivnosti koje je predsednik planirao u narednoj godini", rekao je Obradović.

Predsednici Skupštine Srbije Maji Gojković poklonili su višeslojni toalet papir sa kojim, prema Obradovićevim rečima, "ona može da izbriše svoju političku biografiju".

foto: Printscreen/Facebook

"Potrudili smo se da jedan takav (toalet papir) nadjemo", rekao je Obradović.

Predsedniku Administrativnog odbora i šefu poslaničke grupe Srspjke napredne stranke Aleksandru Martinoviću Dveri su poklonile kompjuterski miš.

"Da ga podseti da više nikada ne sme da isključuje mikrofone opoziciji, oduzima reč opoziciji i krši Poslovnik", rekao je Obradović.

Medju poklonima našao se i onaj za ministra odbrane Aleksandra Vulina - "karta" za let za Kanadu, "kada sledeći put bude išao po novac koji mu je tetka obezbedila".

Dveri: Obradović podneo izveštaj o radu, potvrđeni i politički ciljevi za 2018.

"To je jedan veliki trošak i mi želimo da pomognemo ministru", rekao je Obradović.

foto: Printscreen/Facebook

Gradonačelniku Beograda Siniši Malom Dveri su namenile jelkicu za automobil.

"Jelka za Sinišu Malog - može da je okači u svom automobilu kada bude išao u obilazak Beograda u predizbornoj kampanji. Kakva jelkica, košta 83.000 evra, mi nismo štedeli pare ako je za Malog, jer je Mali veliki gradonačelnik iako se preziva Mali", rekao je Obradović.

OBRADOVIĆ KRITIKUJE BUDŽET ZA 2018. GODINU: Daje se više za migrante, nego za borbu protiv bele kuge

Ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću, kojeg je Obradović nazvao omiljenom ličnošću Dveri, poklonili su člansku kartu SNS-a.

foto: Printscreen/Facebook

"Dačiću želimo da mu se ispune sve želje. Sigurni smo da mu je jedna želja da dobije člansku kartu SNS-a i mi smo mu pripremili jedan takav poklon", rekao je Obradović.

OBRADOVIĆ NAKON GAĐANJA U SKUPŠTINI: Neću se pozivati na imunitet, radujem se što ću izneti istinu

Ministru prosvete Mladenu Šarčeviću Dveri su namenile dozvolu za postavljanje na funkciju direktora svih škola u Srbiji. Ministarki pravde Neli Kuburović, koja je prema oceni Dveri "najsimpatičnija ličnost" u Vladi Srbije, namenjen je simboličan primerak Ustava na kojem piše: "Ne koristi me bez pravde i ne menjaj me bez časti". Ministar finansija Dušan Vujović od Dveri je dobio specijalnu zahvalnicu za izuzetnu poslušnost Međunarodnom monetarnom fondu i za najbolje izgladnjivanje sopstvenog naroda u Evropi.

foto: Printscreen/Facebook

Obradović je na kraju dodao da je ponižavajuće to što zaposleni u Skupštini Srbije i njihova deca nisu dobili paketiće za Novu godinu, što jesenje zasedanje nije završeno uz intoniranje himne i počasnu gardu, ali da će o svemu tome govoriti posle praznika.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track