DUŠAN BAJATOVIĆ ZA KURIR: Sinovi su moje pravo bogatstvo
Foto: Privatna Arhiva

Zadovoljan sa najmilijima

DUŠAN BAJATOVIĆ ZA KURIR: Sinovi su moje pravo bogatstvo

Politika -

Šef „Srbijagasa“ praznike će provesti s partnerkom Danijelom i sinovima Milošem i Velimirom, koji su centar njihovog sveta

Visoki funkcioner SPS i direktor „Srbijagasa“ Dušan Bajatović ima razloga da bude zadovoljan godinom koja ostaje za nama!

Naime, osim što je preduzeće na čijem je čelu imalo solidne rezultate, njemu se 2017. sreća osmehnula i na privatnom planu - dobio je još jednog sina. Tako će 2018. godinu dočekati u društvu partnerke Danijele Maletić i sinova Miloša i Velimira.

U kratkom razgovoru za Kurir Bajatović nije skrivao zadovoljstvo.

- Malo je toga što čoveka može da usreći kao deca. Ove godine sam dobio još jednog sina i zaista sam presrećan. Voleo bih da u sledećoj bude i ćerkica. Oni se najviše raduju praznicima, Deda Mrazu i jelci, a ja se trudim da im na sve načine ulepšam detinjstvo. Naravno, već su dobili paketiće i ta njihova sreća prosto je neopisiva - kazao nam je Bajatović.

On je ovom prilikom i svim građanima čestitao Novu godinu:

- Građanima, pre svega, želim dobro zdravlje, a zatim i uspeh na poslovnom planu. Sigurno je, inače, da će ova vlast, u kojoj učestvuje i SPS, učiniti sve da građani u 2018. žive još bolje.

E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track