BOŽIĆNI PRAZNICI U VLADI: Ministri sišli među narod
Foto: Vladimir Šporčić

Berićetno

BOŽIĆNI PRAZNICI U VLADI: Ministri sišli među narod

Politika -

Praznični dani motivisali su naše ministre da prilagode svoje radne obaveze, pa su neki od njih uoči Badnjeg dana rešili da zađu duboko u svoj resor.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je najstarije sugrađane u Gerontološkom centru Voždovac i doživeo pravu eksploziju životne radosti. Poseban šlagvort priredbi dali su članovi hora Romantičari, koji u proseku imaju 81 godinu, a energije kao da im je 18.

- Televizor smo nabavili, a sad čujem da vam treba dostavno i sanitetsko vozilo. Obećavam da ćemo i to rešiti, jer vidim vašu želju da se pokrenete i obiđete neka mesta. To je najmanje što možemo da učinimo za vas - rekao je ministar ovim veselim veteranima.

foto: Marina Lopičić

Na kraju je pao i dogovor da Đorđević, čim završi porodični ručak, dođe ponovo kod njih u goste, a slika koju su mu poklonili krasiće kancelariju u ministarstvu.

foto: Marina Lopičić

I ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić već tradicionalno provodi Badnje veče sa zaposlenima u JKP "Beogradske elektrane", u čije je prostorije prethodno uneo badnjak.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

- Kao i svake godine, Božić ću provesti u krugu porodice, ali i znatan deo vremena sa svim onim ljudima koji tog dana vredno i posvećeno rade. Badnje veče ću provesti sa mojim saradnicima i prijateljima iz Skupštine grada, u "Beogradskim elektranama", to radimo tradicionalno već desetu godinu zaredom. Za Božić ću obići i porodilište, mališane i njihove majke u jednoj od beogradskih bolnica - najavio je Antić.

foto: Marina Lopičić

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić provodi Badnje veče sa zaposlenima u JKP „Beogradske elektrane“.

- Božić ću provesti u krugu porodice. Badnje veče ću provesti sa mojim saradnicima i prijateljima iz Skupštine grada, u „elektranama“ - najavio je Antić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) PATRIJARH IRINEJ SLUŽIO PRAZNIČNO BDENIJE! Pogledajte snimak iz hrama Svetog Save!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track