Najnovije vesti

OLIVEROV BRAT MIROSLAV OČAJAN: Još sam u bunilu,  mozak ne prihvata šta se dogodilo... U Mitrovici od naše familije više neće ostati niko...
Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Ubila ga je ruka profesionalca

OLIVEROV BRAT MIROSLAV OČAJAN: Još sam u bunilu, mozak ne prihvata šta se dogodilo... U Mitrovici od naše familije više neće ostati niko...

Politika
1 / 7 Foto: Vladimir Šporčić

BEOGRAD - Još sam u bunilu, mozak ne može da prihvati šta se desilo, kaže Miroslav Ivanović, brat mučki ubijenog Olivera Ivanovića, lidera GI "Sloboda, pravda, demokratija", pokušavajući da objasni deluić užas koji oseća posle ubistva brata.

foto: Vladimir Šporčić

- Još nemam nikakvih informacija u vezi s ovim što se dogodilo, istraga je započeta, pojedini dokazi su sakupljeni s lica mesta, ali to je njihova stvar i mi ne možemo u to da zalazimo. Očigledno je sve profesionalno odrađeno, Oliver ima šest hitaca sa leđa. Nemamo zvanično potvrđenih podataka da li je pucano iz blizine, ali je očigledno da jeste, a hici su koncentrisani - to je uradila ruka profesionalca. Osim toga, počinioci su znali vreme i mesto njegovog kretanja, što je bilo redovno vreme njegovog odlaska na posao - rekao nam je Miroslav Ivanović.

foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Govorio je i o sahrani na beogradskom Novom groblju, i zašto će njegov brat večno počivati u srpskoj prestonici.

- Cela porodica je ovde, svi smo ovde. Tamo su ostali još samo Milena i Bogdan, ali radimo na tome da nam se i oni pridruže - priča on.

foto: Vladimir Šporčić

Sasvim sigurno je, kaže, to jedan od razloga zbog koga će Oliver Ivanović biti sahranjen u glavnom gradu.

- Mali Bogdan još ništa ne zna i mislimo da je pametnije da mu se saopšti da mu je otac nastradao, ali možda nekom drugom prilikom, kada se sve ovo završi - rekao je Miroslav listu, prilikom dopremanja tela Olivera Ivanovića u kapelu na Novom groblju u Beogradu.

foto: Tanjug/Filip Krainčanić

- Čuli smo da će doći dosta ljudi, žele da se oproste od Olivera i odaju poštu - priča on.

Kaže i da će porodica već u prepodnevnim satima biti na groblju, i da će u podne episkop raško-prizrenski Teodosije služiti opelo. Prethodno će biti održan i parastos u crkvi Svetog Marka. 

Sahrana Olivera Ivanovića biće u 12.30 sati.

Čitava Srbija jedinstvena je u bolu zbog gubitka Olivera Ivanovića i saoseća sa njegovom porodicom. Na sahrani, u ime porodice Ivanović obratiće se poznata karatistkinja Tanja Petrović.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Tanjug/Filip Krainčanić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) PORODICA OLIVERA IVANOVIĆA NA NOVOM GROBLJU: Telo pokojnog Ivanovića u Beogradu

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...