POTPREDSEDNICA GRAĐANSKE INICIJATIVE SDP U KOSOVSKOJ MITROVICI: Ohrabrila nas je poruka Vučića da će ubice Olivera Ivanovića biti pronađene!
Foto: Printscreen

poseta predsednika

POTPREDSEDNICA GRAĐANSKE INICIJATIVE SDP U KOSOVSKOJ MITROVICI: Ohrabrila nas je poruka Vučića da će ubice Olivera Ivanovića biti pronađene!

Politika -

KOSOVSKA MITROVICA - Potpredsednica Građanske incijative SDP Ksenija Božović rekla je za Kurir da ju je ohrabrila današnja poruka predsednika Aleksandra Vučića da će ubice Olivera Ivanovića biti pronađene.

"Ohrabrila nas je poruka predsednika da ce počinioci gnusnog ubistva biti pronađeni bez obzira na nacionalnost, da li su Srbi, Albanci ili stranci. Nadam se da će sve što nam je danas rekao o istrazi ubistva Olivera Ivanovića biti potvrđeno na terenu. Ohrabrilo me je i kao građanina Kosovske Mitrovice, i kao majku, poruka da će se obračunati sa kriminalom i korupcijom. Rekla sam danas predsedniku da imam osećaj da se cela prica oko ubistva razbvodnjava i da nam je potreban brz rad na terenu", rekla je Božović.

Podsetimo, predsednik Vučić se nalazi u poseti Kosovu i Metohiji. On je danas obišao manastir Banjsko, a nakon toga je u pratnji direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića, šefa BIA Bratislava Gašića, predsednika opština sa severa Kosova i predstavnika Srpske liste odao počasto tragično ubijenom Ivanoviću.

Vučić je danas na Tehničkom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici održao sastanak od tri sata sa političkim liderima Srba na KiM.

(Kurir.rs/Z.Šaponjić/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI : OVO SU tri snažne poruke Vučića Srbima na Kosovu i Metohiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track