MAJIN POZERAJ: Šefica parlamenta se ulepšavala van skupštinske sale
Foto: Facebook

OPUŠTENO

MAJIN POZERAJ: Šefica parlamenta se ulepšavala van skupštinske sale

Politika -

I dok većina srpskih političara zazire od toga da izlazi na mesta na kojima ih običan svet može videti u opuštenom izdanju to se ne može reći i za Gojkovićevu, koja je često viđen gost u poznatim prestoničkim restoranima i kafićima

Parola da hedonizam jača organizam u bukvalnom smislu mogla bi se pripisati prvoj dami srpskog parlamenta Maji Gojković, koja, kad ne predsedava Skupštinom Srbije, slobodno vreme koristi da ugodi sebi. Osim što redovno posećuje fensi kafiće i restorane, Gojkovićeva često uživa i u salonima lepote.

Da Gojkovićeva, osim što u Skupštini važi za veoma strogu i poslovično ozbiljnu šeficu, ume da uživa i u „ženskim stvarima“, potvrdila je i nedavno objavljena fotografija na Fejsbuku na kojoj joj u jednom salonu za ulepšavanje lakiraju nokte dok ona sa osmehom pozira.

I dok većina srpskih političara zazire od toga da izlazi na mesta na kojima ih običan svet može videti u opuštenom izdanju to se ne može reći i za Gojkovićevu, koja je često viđen gost u poznatim prestoničkim restoranima i kafićima.

Tako je na šeficu parlamenta pre nekoliko dana naleteo foto-reporter Kurira, koji je uhvatio trenutak dok je Gojkovićeva ručala sa poslanikom PSS Dragomirom Karićem. Njeno obezbeđenje blokiralo je Ulicu kralja Petra, otvorivši joj i ogroman kišobran kako bi je zaštitili što od kiše, što od radoznalih pogleda.

foto: Vladimir Šporčić

Ni muva da proleti

OPASANA OBEZBEĐENJEM

Gojkovićeva je, inače, pravi majstor da napravi kolaps gde god da se pojavi, a posebno kada izlazi iz zgrade parlamenta, kada je pored standardnog čuva i dodatno obezbeđenje. Ona je tako jednom prilikom blokirala saobraćaj kad je skoknula do pekare da kupi integralni kroasan.

Kurir / S. Đurić

Foto: Facebook, Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja